frubrannmark

Alla inlägg den 18 augusti 2011

Av Malin - 18 augusti 2011 15:21

Killen har blivit stor nu :) 10,8 kilo och 80 cm lång :) Han växer som tusan den där lille :) Det är så härligt o se hur han utvecklas från dag till dag. Underbart. Hur ska de gå sen när man börjar jobba igen?? Hmm det kommer säkert gå bra, men konstigt kommer det bli.


Har skrubbat poolen nu med.. dock undersidan kvar, men den måste få torka lite först. Skjutit upp det nu i flera dagar för jag har bara inte orkat och så har ja glömt. Glömmer det mesta, jobbigt o vara senil vid 26 års ålder. Men tydligen sånt man får ta ;)


Nu sover han igen och ja tänkte faktiskt slappa en liten stund innan det är dax för matlagning. Korvstroganoff o ris står på menyn idag, ska bli gott :)



Av Malin - 18 augusti 2011 08:11

Är så himla trött idag, förstår inte varför för jag har sovit hela natten, vakna en gång vid halv 3 som börjar bli standard, för då gnäller sonen till o sitter eller står upp i sängen.. Men annars har ja sovit hela tiden.. Börjar bli less på att vara trött hela tiden.. Dock är ju inte vädret så uppiggande idag heller, ser ut som höst redan ute..


På lördag är det Hörneforsdagen. Se vad som händer på den då. Ska iaf bli kul att det händer något sånt här.


Funderar även på att gå bort till BVC idag men får se hur sonen sover idag och allt sånt..lär säkert vara massor med folk där borta idag eftersom de öppnade denna veckan igen efter semester och allt sånt.

 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards