frubrannmark

Alla inlägg den 15 augusti 2011

Av Malin - 15 augusti 2011 18:56

Har precis vart ute på en promenad, blev dock inte en hel timme men inte långt ifrån.. Skönt var det, dock har ja skit ont i ryggen nu men det är sånt man får ta.. Lillskrutt sover i vagnen ute.. får bära in honom på en stund.


Ska väl börja spackla sonens rum snart med,  har ju haft ett litet uppehåll därifrån när vi vart i Kalix så bara sätta igång nu igen så det händer något :)

Av Malin - 15 augusti 2011 15:41

Alltså för ett tag sedan köpte vi en ny dammsugare och den är verkligen så bra. Jag är hel nöjd med den och ahh. Skitbra helt enkelt, eller så va den andra bara superdålig.. Nä men lätt att dra efter sig och allt sånt.. Så ja är verkligen super nöjd.


Ska ja bara skura golven.. men det får vänta ett tag till.. Håller på o tvättar med och har precis hängt upp en tvätt.. Sockar o underkläder är ju sååå tråkigt o hänga, men har man ingen tumlare så har man inte.. och det funkar alldeles utmärkt ändå, bara tråkigt att hänga det.


Har även förberett lite för maten, blir makaronipudding här idag. Gott! Så makaronerna är kokade och ska snart skära korven och baconet och så slänga ner det i en ugnsform o så in i ugnen..

Av Malin - 15 augusti 2011 14:02

Nu har ja mailat några bilder till en kompis och hoppas på att han fortfarande har tid att hjälpa mig fixa en lite snyggare design här på bloggen. Men får se när han har tid med det.. :)


Har dammsugning och skurning av golv kvar... och så vårt sovrum dock men där ligger ju sonen fortfarande o sover :)

Undra va vi ska hitta på när han vaknat. Skulle behöva ta en promenad.


Går lite trögt det här med min viktminskning men ja hoppas att det kommer.. Ja äter mindre (tror jag) ;) och har dock inte rört på mig så mycket när vi varit i Kalix, men nu är vi hemma igen och karlns semester är slut alltså är det tillbaka till rutiner som gäller.. ;) Ska försöka mig på att ta en timmes långa promenader varje dag. Alltid nått. Så får vi se hur det går sen. Ska fortsätta äta lite mindre mängder och inte typ HELA tiden som ja gjort..Och på så sätt hoppas jag att det försvinner några kilon iaf :)



Av Malin - 15 augusti 2011 12:37

Varje fredag o så varje jul, för det tycker ja är kul.. Hmm eller? Nä det gör jag faktiskt inte. Men är iaf igång med städningen nu, sonen sover och ja kan göra det i lugn o ro..


Har dock bara dammtorkat köket så bara resten av huset kvar. Men det är skönt när det är klart. Senare under dagen blir det även en promenad, måste posta några kort. Måste skriva dem oxå haha ;)


Skönt när man ringer F-kassan och det tar typ 2 minuter så är man klar :) Och så ringde de upp så ja slapp sitta i en lång jävla kö oxå. Perfekt. Så ja hoppas att när ja sen behöver det ja frågade om att ja fattar hur man gör o hela den grejen, men annars får ja väl ringa igen. Är ju inte överförtjust i dom, men det är det väl ingen som är.


Nej fortsätta städa kanske :)


 

Av Malin - 15 augusti 2011 10:05

Förlåt för min otroligt dåliga uppdatering, men vi har ju varit i Kalix och deras dator är så fruktansvärt långsam så har inte förmått mig att blogga.

Nu är vi alltså hemma igen kom hem igår, åkte tidigt och kom hem skapligt, var riktigt skönt.


I Kalix hann vi med att shoppa på IKEA i Haparanda och i en leksaksbutik. Köpte födelsedagspresenter till sonen som fyller 1 år den 2 september :) Han fick dock ett paket igår, en lära-gå vagn. Han håller ju på förfullt o går utmed möblerna så tyckte det var dax att han fick sig en vagn :) Så när han fyller år har han 3 paket kvar iaf :) Och den dagen ska vi verkligen fira :)


Hann även med lite båtåkning i skärgården, riktigt härligt är det. Dock lite kallt då vi ändå är inne i augusti månad nu. Men karln fick sig några skärgårdsbastu och öl så han klagade då inte :)


Vet inte riktigt vad som händer denna veckan. Idag ska jag nog ta itu med städningen iaf, håller på o tvättar. Ska byta sängkläder och såna tråkigheter så varför inte städa på samma gång. Tänkte iaf börja när sonen tar sig sin eftermiddags vila :)


Skulle även vilja byta gardiner men har inte så mycket o välja på till köket och vardagsrummet så det får väl sitta kvar. Behöver iaf köpa ett bytes så man har.. Kul att variera lite iaf :)


Nej nu måste ja se va sonen har för sig, låter som han gör nått han inte får :P


 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards