frubrannmark

Alla inlägg den 7 augusti 2011

Av Malin - 7 augusti 2011 16:48

Ja, ja gav upp, jag åkte o handlade 5 burkar med Nestlé 8 månaders maten. Jag har tröttnat efter 2 dagars grinighet av sonen och hoppas nu att han blir lite gladare. Inte så kul när han inte äter mat. Han kan äta allt annat men inte maten. Undra om det kanske är fel på maten, men de tror ja inte eftersom han inte vill äta någon mat o vi har provat några stycken under dessa dagar.

Men han sluka hela burken med mat och eftersom han ätit mat fick han även lite efterrätt så nu tror ja han blir lite gladare.. Ska som sagt ringa BVC imorron o fråga va ja kan göra.. Inge kul när han inte äter.


 

Av Malin - 7 augusti 2011 16:15

Har en jäkla rethosta, stör mig som fasiken på det.. Inget roligt alls..

Sonen vägrar fortfarande äta maten vi erbjuder.. kommer ut lika fort som den åker in.. Skit kul verkligen.. Blir skapligt irriterad, men är ju ingen mening med det, han lär ju inte äta mer för det.. Så imorron ska ja ringa BVC för att se hur fasiken ja kan göra.. Det här funkar ju inte. Och han blir ju grinig när han inte äter mat.. Han får välling istället, men som sagt den funkar inte på samma sätt och han är fruktansvärt grinig..

Men bara att stå ut..

Nu ska ja försöka busa med han o få han glad...

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards