frubrannmark

Alla inlägg under januari 2013

Av Malin - 8 januari 2013 09:08

Har ju bestämt mig för att denna veckan byta ut två av måltiderna mot naturdiet. Tog min första drink nyss och den smaka allt annat än gott. Men det gäller ju bara en vecka, så bara att stå ut. Och den var dyr så jag ska dricka den. Hoppas i alla fall gå ner lite extra men vi får väl se.


Vägde mig ju imorse och jag har gått ner de där 2 julkilona som ja gick upp. SKÖNT! Så nu väger jag 80,5 kg. Bara 0,5 kg kvar till mig första delmål och det har jag tänkt att jag ska nått till nästa vecka vilket jag tycker att jag borde lyckats med.


Ska iväg och träna sen. Se om jag kanske får sällskap idag :)


På torsdag är det jobb som gäller. KUL! Ska bli skönt att få en paus från allt här hemma och koppla bort tankarna en stund :)


Nu jävlar kör vi o vikten ska bort bort bort :P

Kram hej

Av Malin - 7 januari 2013 22:56

Kan inte somna. Är igentligen väldigt trött. Men efter allt som hänt senaste tiden så trodde ja de va på väg o bli bättre.. Men inte ikväll. Kan inte koppla av o lyssnar efter allt som går att lyssna efter. Blir snart idiot på mig själv. Så less. Jag behöver ju sömnen för att orka. Men vi får väl se hur dax ja tillslut somnar.. Jobbigt är det iaf..

Nähä försöka somna då. Godnatt alla ni kvällspigga människor o alla andra med för den delen.
Kram hej

Av Malin - 7 januari 2013 17:31

Då har jag idag kört mitt första gympass. Kändes riktigt bra och blev nästan en timme där. Gjorde lite olika grejer, men känner att jag behöver lägga upp en strategi på hur jag ska göra och framför allt vad jag ska göra när jag är där. Men jag var riktigt svettig efteråt och det var ju mitt mål. Så skön känsla när jag var klar och skulle åka hem igen :) Älskart.


Sen kom Jenny, Hugo och Nike hit. Riktigt trevligt. Skönt att få prata med någon annan vuxen än sin sambo. Visst det är väl alltid trevligt att prata med sin sambo, men jag tyckte det var en skön paus :P


Händer väl inte så mycket ikväll, blir väl lugnt. Lite mys med barnen innan läggdax och sen mys i soffan tills de är dax att sova. Imorron är det dax för dagis igen och jag tror att både Sixten och jag behöver en paus ifrån varandra på några timmar, så ska bli ett skönt avbrott :) Och han kommer få träffa alla kompisarna igen. Härligt.


Blir en stund på gymmet imorron igen. Måste komma in i det här nu.

Blir även vägning imorron. Lite nervös men hoppas ta mig tusan jag fått bort några av de där julkilona som satte sig. Annars blir jag riktigt ledsen, men har ju faktiskt skärpt mig. Åt bara några bitar choklad i torsdags efter allt som hänt. Men annars har jag varit duktig.


Nä nu ska jag mysa med barnen.
Kram hej

Av Malin - 6 januari 2013 19:47

Nu tycker jag att det är på tiden att jag tar mitt liv tillbaka. Jag har de senaste dagarna mått riktigt skit. Inte velat göra någonting och igentligen bara velat gräva ner mig. Men varför ska någon få ta allt jag har leva för ifrån mig. Anledningen till att ja mått som jag gjort behöver vi inte gå in på. De jag velat berätta det för vet. Men de andra behöver inget veta.


Men nu är det dax att ja gör något åt det här. Jag kan inte låta det påverka mig mer. Visst mörkrädd kommer jag alltid att vara, och kanske ännu mer efter det här. Men det ska ta mig tusan inte påverka mig allt för mycket mer.


Imorron är det dax för mig att inta gymmet här i byn och det ska bli hur skönt som helst att få komma dit. Köpte dock bara ett kort på 3 månader då jag vet hur jag fungerar. Lessnar efter en stund, så då tänkte jag att om jag bara tar 3 månader så kanske jag ger järnet hela tiden. Ska även funder ut hur mycket jag tänkt gå ner i vikt de här månaderna. För nu är det bara att köra på som fan. Kilona ska bort, så är det bara. Måste bara lära mig lite mer hur jag ska göra med maten. Har märkt att räkna kalorier inte är min grej. Men om man minskar storleken på måltiderna och äter mer grönsaker till. Äter mer frukt i mellan målen och dricker en del vatten. Då borde det ju funka, eller?


Jag måste bara lära mig det nya tänket oxå, det funkar inte att hålla på som jag gjort. På tisdag är det dax att väga sig igen. Då ska jag även klura ut hur mycket jag tänkte mig gå ner i vikt de närmsta 3 månaderna. Jag ska fixa det. Det är bara så. Snart har jag ju även nått mitt första delmål. Min tanke är att det ska vara nått tills den 15 jan. Vilket jag tycker att jag borde fixa. Jag hoppas jag gått ner några hekto den senaste veckan, men vi får se. Annars har jag en del att göra kommande veckan. Men jag ska i alla fall vara sjukt nära mitt delmål.


Nä, nu har jag inte tid med det här längre, snart vankas det film med sambon. Och sen blir det en hyffsat tidig kväll. Ta hand om er och varandra.

Kram hej


 

Av Malin - 6 januari 2013 10:07

Tror de känns lite bättre idag. Fortfarande ganska jobbigt, men jag tror det börjar bli bättre. I alla fall under tiden det är ljust ute. Mörkret är fortfarande sjukt jobbigt. Men det går.


Sixten är en stor pärla i allt det här. När en sjukt trött mamma vill sova på soffan så låter han mig göra det. Jag passar på att vila under tiden Wilma sover i sin säng. Sixten är ju tillräckligt stor så jag vet att han klarar sig och är det något väcker han mig alltid. Men fick idag sova ostört och som jag sov sen. Riktigt hårt. Men skönt var det, dock lite små förvirrad när ja vakna.


Får väl se om vi tar oss ut senare. Men det får bli när han sovit, för han ska snart hoppa i säng. Eller på nån timme. Beror på vad klockan är när han vaknar så det inte blir mörkt på en gång vi går ut.. Men vi får se.

Sista dagen som Daniel jobbar 12 timmars förmiddag. TACK!

I veckan jobbar han dock förmiddag men inte lika länge. Det går, för då är han hemma på kvällen när det börjar bli mörkt ute. Skönt för mig.


Nej nu ska jag väl busa lite med barnen :)

Kram hej

Av Malin - 5 januari 2013 15:07

Denna dagen har varit riktig seg. Wilma vaknade ju halv 5 imorse. Jättekul. Dock så har ja sovit lite mer inatt, men var ändå jobbigt att gå upp då. Sixten vakna vid 6.

När Wilma sen somna så passade jag på att vila lite i soffan medan Sixten titta på bompa. Riktigt skönt och välbehövligt.

Lyckades få båda barnen att sova samtidigt idag, men då kunde inte jag slappna av tillräckligt mycket så blev inget sova för mig då.

Så blir nog en tidig kväll ikväll.

På en liten stund ska jag börja med middagen, blir något så enkelt och gott som pannkakor. Jag hoppas att sonen äter det, han har varit lite si o så med maten senaste tiden. Efter middagen är det bara att längta till klockan blir halv 7 o karln kommer hem igen.

Sen är det bara en likadan dag imorron oxå. Karln jobbar 12 timmar förmiddag :( Men bara att bita ihop o fixa det.


Nä nu ta hand om mina barn.

Kram hej

Av Malin - 4 januari 2013 15:42

Har nog varit lite bättre idag. I alla fall under stunden det varit ljust ute. Nu kommer mörkret och rädslan kryper sig på igen. Men Daniel håller på o fixar upp lite lampor och byter till starkare w i de som redan finns. Kanske kommer det kännas bättre.

Natten som var sov jag inte speciellt mycket. Slumrade några små stunder. Wilma vaknade vid 5, var inte så trött då som ja trodde jag skulle vara. Eller så var ja helt enkelt övertrött och inte förstod riktigt. Men det gick bra i vilket fall och hon var hur snäll som helst med mig. Vid tio i 7 vaknade Sixten och vi hade lite mys i soffan.

Wilma somnade om runt 8 och då bestämde jag mig för att vila lite på soffan. Det började ju bli ljust ute då så kändes inte lika läskigt.


Sen vid 9 gick karln upp o då gick ja o la mig i sängen och vakna halv 12. Riktigt skönt och välbehövligt.


Nej nu har jag inte tid med det här mer, dax att ge lillfisan lite käk :)

Kram hej

Av Malin - 3 januari 2013 13:37

En väldigt dålig start på det nya året.. Men det blir väl bättre.


Orkar inte skriva mer.

Kram hej

Ovido - Quiz & Flashcards