frubrannmark

Alla inlägg den 26 januari 2013

Av Malin - 26 januari 2013 17:32

Idag har jag varit så fruktansvärt trött. Karln har jobbat natt och behövde alltså sova. Annars brukar jag väcka honom vid halv 9-9 så att ja kan få sova en stund, men det gick ju alltså inte idag.. Tänkte att både barnen kanske kan sova samtidigt, men Wilma va så trött vid 10 att de bara va att ge hon mat och sen somna hon.. Sixten somna efter 11 och jag hann nästan bara lägga mig ner på soffan o tänka tanken att fan så skönt de va så hörde jag Wilma vakna. JÄTTEKUL!!! inte alls.

Var tillslut så himla trött att ja knappt orkade lyfta henne, mina armar kändes så himla svaga så ja va livrädd att tappa henne, vilket resulterade i att hon fick vara ganska mycket i sin gåstol.. Vid halv 2 tror ja klockan va så väckte Sixten pappan. När han klev upp däcka jag i sängen på en gång och sov så hårt så hörde inte när de varit in i sovrummet. Riktigt skönt att få sova lite så kroppen fick hämta sig lite.

Snart är de sovdax för barnen och ingen är gladare än jag. Fortfarande riktigt trött så ja känner att ja behöver ensamtiden idag.


Hoppas på att kunna somna tidigare ikväll o sova bättre under natten vilket jag även hoppas att barnen gör.. Ingen rolig natt vi hade kan ja ju säga..

Imorron är det en ny dag och jag hoppas verkligen att jag inte är lika trött. Behöver vara lite pigg o glad.. Förhoppningsvis tar vi oss ut en sväng imorron så vi får i oss lite frisk luft. Hoppas även på att kunna ta mig till gymmet, där har de gått några dagar sen jag var. INTE bra någonstans. Världens ångest inför det, men förhoppningsvis orkar jag mig dit imorron..


Ta hand om er.

Kram hej

Ovido - Quiz & Flashcards