frubrannmark

Alla inlägg den 28 januari 2013

Av Malin - 28 januari 2013 09:05

Äntligen är helgen slut och karlns jobbnätter med den. Har sovit riktigt dåligt de senaste nätterna och tröttheten tar fortfarande över...

Slumra nyss till en stund på soffan, men W behagade bara sova i knappt en timme så blev inte så mycket sömn som kroppen behöver och jag är fortfarande ruskigt trött. Nu hoppas jag att D känner för att kliva upp typ nu, vilket han absolut inte kommer göra. Men jag behöver oxå sova.. Så får se när de blir min tur att krypa ner i sängen.


Ska till tandläkaren med S senare, får se hur det går. Om han är villig att öppna munnen, brukar ju vara lite sisådär med den saken.


Har även planerat att jag ska hinna med gymmet idag. Blev ju sjukt besviken på mig själv igår när jag var där och knappt orkade någonting. Inte ens en timme var jag där och helt slut efteråt. Måste dit idag och ge mig fan på att fixa ett pass där. Kroppen behöver det och mitt psyke, jag behöver känna att jag är bra och att jag fixar det.

Imorron är det vägning igen och har inga större förhoppningar inför den. Träningen har varit skit hela veckan och maten likaså.. Men imorron börjar jag med pulver igen, så förhoppningsvis har de hänt lite till nästa vecka istället.


Åker ju till Kalix imorron och har därför inte tillgång till gymmet, men jag måste ge mig ut på promenader, så får se hur det går.


Nej nu vill barnen ha min uppmärksamhet och jag ska väl äta lite frukost.

Kram hej

 

Ovido - Quiz & Flashcards