frubrannmark

Alla inlägg den 7 januari 2013

Av Malin - 7 januari 2013 22:56

Kan inte somna. Är igentligen väldigt trött. Men efter allt som hänt senaste tiden så trodde ja de va på väg o bli bättre.. Men inte ikväll. Kan inte koppla av o lyssnar efter allt som går att lyssna efter. Blir snart idiot på mig själv. Så less. Jag behöver ju sömnen för att orka. Men vi får väl se hur dax ja tillslut somnar.. Jobbigt är det iaf..

Nähä försöka somna då. Godnatt alla ni kvällspigga människor o alla andra med för den delen.
Kram hej

Av Malin - 7 januari 2013 17:31

Då har jag idag kört mitt första gympass. Kändes riktigt bra och blev nästan en timme där. Gjorde lite olika grejer, men känner att jag behöver lägga upp en strategi på hur jag ska göra och framför allt vad jag ska göra när jag är där. Men jag var riktigt svettig efteråt och det var ju mitt mål. Så skön känsla när jag var klar och skulle åka hem igen :) Älskart.


Sen kom Jenny, Hugo och Nike hit. Riktigt trevligt. Skönt att få prata med någon annan vuxen än sin sambo. Visst det är väl alltid trevligt att prata med sin sambo, men jag tyckte det var en skön paus :P


Händer väl inte så mycket ikväll, blir väl lugnt. Lite mys med barnen innan läggdax och sen mys i soffan tills de är dax att sova. Imorron är det dax för dagis igen och jag tror att både Sixten och jag behöver en paus ifrån varandra på några timmar, så ska bli ett skönt avbrott :) Och han kommer få träffa alla kompisarna igen. Härligt.


Blir en stund på gymmet imorron igen. Måste komma in i det här nu.

Blir även vägning imorron. Lite nervös men hoppas ta mig tusan jag fått bort några av de där julkilona som satte sig. Annars blir jag riktigt ledsen, men har ju faktiskt skärpt mig. Åt bara några bitar choklad i torsdags efter allt som hänt. Men annars har jag varit duktig.


Nä nu ska jag mysa med barnen.
Kram hej

Ovido - Quiz & Flashcards