frubrannmark

Alla inlägg under september 2011

Av Malin - 15 september 2011 17:37

4 port | Max 20 min

 

Ingredienser:

4 port pasta

1 gul lök

1 vitlöksklyfta

1 msk olja

500g krossade tomater

2 msk tomatpuré

1 tsk socker

salt och peppar

1 kruka oregano

140g bacon


1. Koka pastan enligt förpackningens anvisning.

2. Skala lök och vitlök och hacka den, fräs i oljan tills den mjuknat.

3. Tillsätt tomater, tomatpuré, socker, kryddor och hackad oregano. Koka på svag värme utan lock i 5-10 minuter.

4. Skär baconet i bitar och stek det. Låt fettet rinna av. Servera pastan med tomatsås, toppad med bacon.


 

Av Malin - 15 september 2011 11:41

Då kommer det en länk till mitt lilla projekt i sonens rum. Klicka här för att komma dit.


Hoppas som sagt att ni tycker det blir fint. Fast viktigast är såklart att vi tycker det ;)

Av Malin - 15 september 2011 10:24

Jaha, jag tänkte att vi skulle gå till BVC och få sprutan nu på morgonen. Vi gick dit i blåst och det var motvind, såklart, när vi kommer fram sitter en lapp på dörren att det bara är öppet i eftermiddag. Så var bara att vända om hem igen och såklart var det motvind även hem. KUL!


Så snart ska sonen sova en stund, så vi kan gå dit senare. Jag hoppas det blåser lite mindre då, annars tar vi bilen. För tycker så synd om honom när han får blåsten i ansiktet. Men vi får helt enkelt vänta att se.


Ska väl annars lägga upp lite mer bilder på byggla och så, annars vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer. Jo var en som ringde på croisstrainern som vi la ut på Blocket igår. Så får se ifall han hitta nått som han kan hämta den så blir vi av med den. SKÖNT! Den står ju bara o samlar damm.


Nu: Leka med sonen

 

 

Av Malin - 14 september 2011 21:07

Tänkte att ja skulle berätta om mitt erbjudande eller vad man ska kalla det. Var en person som skrev och frågade om jag inte ville lägga upp mitt projekt (sonens rum) på Byggla.se, vilket jag tyckte att ja kunde göra. Så har nu lagt upp de första bilderna. Ska fortsätta imorron för klockan är mycket och jag tänkte spendera lite tid med min sambo.

Länkar imorron så kan ni få se oxå :) Jag hoppas ni tycker att det blir fint.


Nu: Efterlyst och mys med sambon

Av Malin - 14 september 2011 08:21

Åh imorse fick jag ett trevligt besked.. På måndag får jag dock veta mera, så nu håller ja tummarna ;) Spännande ska det bli iaf.


Idag var jag inte så superglad när sonen bestämde sig för att vakna 6,20. Dock låg vi kvar i sängen till 7 innan han fick välling. Och sen steg vi upp. Så jag är så sjukt trött även idag, fattar inte. Men det har väl säkerligen med vädret att göra.


Jag hoppas på att vi idag kan gå ut en sväng. Men det kommer isf få bli när han har sovit. För innan så orkar inte jag. När han sover sen har jag tänkt att passa på att vila lite jag med, om jag nu kan det vill säga men vi får väl se.


Annars händer inte så mycket. Får se om jag får mail från personen igår så jag kan komma igång med det. Men berättar mer sen om det...

Av Malin - 13 september 2011 18:57

Idag fick jag ett erbjudande som jag tackade ja till. Får se imorron hur det går och så berättar jag mer om det då. Kul iaf ska det bli :)


Blir inget målande idag då jag inte känner att ja riktigt har någon energi eller lust till det, jag hoppas dock på att den infinner sig imorron så att ja kan bli klar någon gång :)

Resten av kvällen kommer nog mest bestå av soffliggande och tvtittande. Idag är ingen bra dag. Har haft en gnällig son och inte alls vart kul.


Så nu tackar jag för idag och jag berättar mer imorron.

Av Malin - 13 september 2011 10:18

Nu ligger lillhjärtat o sover. Har planer på att gå bort till ÖF och BVC sen, men får se hur det blir eftersom det regnar en del idag. Just nu är det iaf uppehåll vilket jag håller tummarna för att det är sen med. För ja vill verkligen gå bort dit idag. Ska även ta 1års sprutan på lillplutten. Dax för det nu tycker jag :) Hoppas det kommer gå bra.


Har även planer på att städa idag, det behövs, men får se hur sonen blir efter sprutan och såna saker. Om vi nu ens tar oss dit. Tror även att ja ska försöka hinna måla ett varv i hans rum idag med. Med den blåa färgen. Ska bli spännande, jag är lite nervös för det. Men det blir nog bra när den väl kommer upp på väggen :)


Nu ska jag lägga mig o slappa i soffan, är fruktansvärt trött idag. Trodde det var mitt i natten när sonen vakna halv 8 imorse..

Av Malin - 12 september 2011 19:50

Idag när karln kom hem ifrån jobbet så for jag och tränade på en gång. Riktigt skönt var det att komma igång igen. Måste verkligen göra detta nu eftersom jag vet att min rygg mår mycket bättre av det och jag har inte ont när jag tränar.


När ja kom hem så hade karln gjort mat och efter det så börja jag måla sonens rum. Andra varvet med vit färg. Så nu är det klart. Imorron eller när det blir är det alltså dax att måla det blåa :) Så jäkla kul det ska bli o se om det blir som jag tänkt mig. Ja håller tummarna för det, annars vet ja inte vad jag gör. Men tror det kommer bli kanon. Sen äre bara upp med lite lister och så kan han flytta in. Underbart. Ska bli skönt när han flyttar till eget rum, så man slipper viska när man går in där och såna saker.


Nu är det snart Ensam mamma söker. Efter så är det ju Hollywoodfruarna som jag börjat titta på, vet inte varför igentligen, men tycker dom är ganska roliga. De mest barnsliga är ju Agnes-Nicole och hennes kompis Mara som bråkar om en hund. Shit alltså. Men kul o kolla på HAHA ;)


  Får tyvärr bli samma bild som i förra inlägget. För det där är jag i en mans kropp haha.

Ovido - Quiz & Flashcards