frubrannmark

Alla inlägg den 2 september 2011

Av Malin - 2 september 2011 21:07

Tror sonen haft en bra födelsedag. Han decka på en gång, ok nästan, när vi la han i sängen ikväll.. Han har haft en massa bus och paketöppning :) En underbar dag helt enkelt och imororn är det dax för kalas :) Yeay ;)


Är fotboll på tv nu, åh så roligt.. Oj vilken ironi.. ;) Men men.. Sverige gjorde tydligen mål nyss för det jublades i soffan. Trodde sonen skulle vakna, men icket. Skönt. Tror jag ska göra honom sällskap i sovrummet nu iaf. Är trött och måste samla kraft till imorron :)


Skriver om kalaset imorron om jag orkar ;)

Av Malin - 2 september 2011 15:06

För ett år sen var vi så oerhört lyckliga med vår lilla son som nyss hade kommit till oss. Kl 13.45 föddes han och han var den finaste som fanns. Allt hade gått bra och nu äntligen hade vi vår lilla Sixten hos oss. Jag blev dock lite förvånad över att det var en liten kille i magen, ja hade ju sagt det enda sedan ja fick veta att ja var gravid att det va en liten Sixten i magen och det var det ju också. Helt otroligt.


Och idag har vi haft så mysigt, vi har busat massor och öppnat lite paket. Ska bli mer paketöppning sen när farmor o farfar kommit. Imorse fick han en bok med bamse och sen var ja in till stan o köpte en tröja, en t-shirt och shorts som han fick i paket när ja kom hem. Han fick även öppna paketet mormor skickat till honom. Jättefina kläder var det i det paketet :)


Nu tar han sig en eftermiddagslur. Behövs, han ska ju va uppe länge idag på sin födelsedag :)

Av Malin - 2 september 2011 07:23

Yeay, GRATTIS vår stora kille på din 1års-dag.


Idag blir det massa roligt bus, men oxå lite viktiga saker som måste göra..Vi måste klippa gräset och städa huset. Jag måste oxå åka in till stan för att införskaffa mig lite saker till kalaset imorron :)


Farmor o farfar kommer ner idag. Självklart när första barnbarnet fyller år :)


Mormor skickade ett paket med posten som kom igår :) Undra vad för fint som finns i det :)


Skrutten fick ett paket i sängen imorse. Vet inte riktigt vad han tyckte om det, men tror han tycker det är kul. Haha. Jag har tänkt att vi alltid ska fira honom STORT och så ska det bli. Man fyller ju faktiskt bara år en gång per år och bara den siffran en gång, så varför inte slå på stort när man ändå håller på?

Ja ska i alla fall försöka skämma bort honom extra mycket dagarna han fyller år. För det förtjänar han verkligen.


Vår superfina älskade skrutt

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards