frubrannmark

Alla inlägg den 9 september 2011

Av Malin - 9 september 2011 16:12

I helgen är karln i norr o förhoppningsvis skjuter några älgar, sonen och ja stannade hemma. Tycker inte sånt där är så jättekul.


Var nyss en stund hos Therese och Filip, kul att sonen fick leka av sig lite :) Uppskattades även hos Filip :) Tog sen en sväng till ica för att handla lite saker o så hem. Sonen var skit trött och hade kunnat somna i vagnen om han velat, men han tycker inte det är så skönt. Dock när vi kom hem blev han ju lite piggare men ja tyckte att han skulle sova.. Envis som han är så ställde han sig upp in i det sista :) Men nu sover han. Kan han inte bara lära sig att mamma har ALLTID rätt :) blir ju så himla mycket enklare då :P


Nej nu ska ja sätta mig i soffan o bara slö glo på tvn :)


 

Av Malin - 9 september 2011 08:36

Inte för att jag märker så stor skillnad på dagarna men man brukar ju säga Äntligen Fredag :)

Igår var jag och sonen i stan och handlade, blev dyrt som tusan, men han behöver ju nya kläder så hade inte så mycket val. Jag är iaf väldigt nöjd med köpen, men skulle behöva handla lite till. Han behöver en jacka och lite såna saker. Men det får vänta. Hittade inga fina igår och den jackan ja tyckte var fin fanns inte i hans storlek, så jäkla tråkigt är det när det är så. Men men.


Idag åker karln norrut för att jaga älg i helgen. Och sonen och jag ska stanna hemma. Jag hoppas på att det inte kommer regna hela helgen, för vi behöver komma ut lite båda två.


Nej nu är det frukost som gäller :) Tror jag...

Ovido - Quiz & Flashcards