frubrannmark

Alla inlägg under september 2011

Av Malin - 22 september 2011 20:17

Idag har det regnat ta mig fan hela dagen, helt värdelöst har det varit. Skit tråkigt att inte kunna gå ut nångting. Va uppehåll en liten stund, men då sov lillplutten så det gav inte så mycket.. SUCK!

Hoppas på bättre väder imorron så kanske vi kan gå ut en sväng då..


Har inte gjort speciellt mycket idag, försökt hålla sonen på bra humör..

Nu: Tillbaka till soffan o Robinson :)

Av Malin - 22 september 2011 07:41

Sitter o tittar på barnprogram med sonen. Men vet inte om han är sådär jätte intresserad faktiskt. Han pysslar mest med annat. Men klockan är så tidigt så det är ganska skönt att bara slö kolla :)


Igår måla jag äntligen första varvet med blåfärg i hans rum, så jäkla snyggt det blir alltså. Är super nöjd verkligen och det blir som jag tänkt mig :D


Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske blir bort till ÖF en sväng, beror på vädret när det är dax :)

Av Malin - 20 september 2011 09:00

På riktigt alltså. Va är detta för fjanterier. Nu måste Fazer göra om förpackningen till Kinapuffar för att det tydligen ses som rasitiskt. Och man får inte säga Negerbollar. Men Finska pinnar då. Borde dom inte ändra det då? Ärligt talat så tycker jag detta är så fjantigt så det finns inte. Det har ju alltid hetat så, så varför börjar folk ta illa upp nu?? Fått någon ny världssyn på allt eller?


Fjantigt är allt jag har att säga!


 

Av Malin - 19 september 2011 18:03

Denna dagen har gått väldigt fort tycker jag.. Åkte ju iväg en sväng förut, för att greja med min hemlighet som jag inte riktigt vill avslöja än så länge, men det gick bra tycker jag :)

Sen när ja kom hem igen for jag o träna. Lite besviken på mig själv då ja kände när jag var klar att jag inte hade gett mitt bästa. Men får va bättre nästa gång helt enkelt.


Snart sonen sova och jag ska börja maskera hans rum. Så jag kan måla lite. :) Spännande ska det bli nu.


Nu: Blanda välling och sen börja maskera



Av Malin - 19 september 2011 11:08

Håll tummarna för mig idag.. Är lite nervös. Men nog ska det väl gå bra :)


Kanske skriver sen och berättar vad det är, beror på hur det går vill säga haha :P


Igår kom karln hem igen, skönt som tusan var det. Så inatt har jag sovit som en liten prinsessa. Så jäkla skönt var det och la oss tidigt gjorde vi :) Underbart.


Nu: Slappa vidare i soffan till Förlossningskliniken :)

Av Malin - 17 september 2011 12:11

Idag är lillprinsen feberfri, skönt. Va jobbigt igår o se han sådrä hängig, inte roligt alls. Men en god natts sömn var allt som behövdes. För tillfället får han ännu lite mer skönhetssömn :) Så under tiden han sovit har jag hittills städat huset, det behövdes vill jag lova. Men är ju så fruktansvärt tråkigt så skjutit på det så länge som möjligt, men nu gick det inte mer. Skönt nu när det är gjort. Bara lite fix i sovrummet sen äre klart :) Och jag kan ställa undan städgrejerna för denna gången :)


Vi ska gå ut sen, kanske bara till lekparken här backi huset, men ut ska vi. Kanske skulle prova att gunga igen, för det tyckte han ju va roligt förra gången. Annars vet ja inte riktigt vad vi ska hitta på idag.


Till middag tror jag det blir en variant av hemmagjord pizza. Fast det skulle jag vilja äta lite senare än vad vi behöver göra. Hmm, men vi får se. Sixten kanske får något annat.


Nu: Ska ja lägga in lite fler bilder på byggla :)

 

 

Av Malin - 16 september 2011 22:03

Det är fan varmt som en bastu här inne.. Sjukt varmt. Men men.

Har en lugn kväll, väldigt skönt. Inte för att ja har några röjjar helger nån gång men ändå :P Snart ska ja gå o lägga mig inne hos vår fina son, ska dock väcka upp honom för att ta temp och byta blöja innan. Se om han ska få en alvedon.


På söndag äre Bingolotto som gäller, hoppas vi vinner nått..

Nä nu orka detta.. Saknar Daniel nått så fruktansvärt...


Nu: Snacka vidare med Erik och sjung till min braiga musik :)

Av Malin - 16 september 2011 16:38

Vi har verkligen den underbaraste ungen som finns. Även att han har feber idag och är lite extra gnällig så har vi haft väldigt mysiga stunder under dagen. Han har suttit i knät på mig i soffan och kollat på tv, det har aldrig hänt förut.

Sonen och jag är ensamna denna helgen med då karln åker norrut för att jaga, vi håller tummarna här hemma för att han ska skjuta något denna helgen :)


Annars blir det en lugn helg, eftersom lillkillen är sjuk så är vi nog mest inomhus så han får bli frisk ordentligt. Vi var dock ute på altanen förut så han fick krypa omkring lite, vilket han gillade väldigt mycket :)

Var även o köpte nya alvedon förut med eftersom han nu väger mer. Så han ska få en innan natten.


Nu står klyftpotatisen och morötterna i ugnen och gottar sig, snart ska jag börja steka köttet som ligger o gottar sig i en vitlöksmarinad. MM så gott det ska bli :) Jag hoppas sonen tycker detsamma. Blir till att steka det eftersom jag  inte är sådär super bra med grillar ;)


Nu: Busa lite med sonen och kolla till maten :)

Ovido - Quiz & Flashcards