frubrannmark

Alla inlägg under september 2011

Av Malin - 12 september 2011 12:31

Skulle vilja baka lite godsaker. Men det är ju inte så ofta någon kommer hit på besök, så lite tråkigt om man måste äta upp allt själv. Man blir ju så tjock tillslut :P Hmm och så har ja fortfarande ganska mycket fikabröd i frysen sen sonen fyllde år. Hmm, så får vänta med att baka helt enkelt.


Väldigt tråkigt väder ute, men måste ändå gå ut sen, för sonen behöver få lite frisk luft. Så blir en liten promenad sen. Ska även ta upp det här med gymmet idag oxå, tänkte jag. Måste verkligen köra igång nu. Ryggen behöver träningen annars orkar ja inte med någonting. Har svin ont nu eftersom jag inte tränat på länge :( Men nu ska det bli ändring på det.


 

Av Malin - 11 september 2011 09:14

10 år sedan. Känns ju lite skumt. Känns även konstigt att allt det där har hänt. Såg en dokumentär igår på 2an, orkade dock inte se klart hela. Men shit alltså. Väldigt svårt att förstå. Ja lider verkligen med alla anhöriga och även alla som överlevde.

___________________________________________________________________________


Ikväll kommer i alla fall karln hem igen, ska bli riktigt skönt. Kanske man kan sova ordentligt inatt då :) Men har ändå gått bra att somna o så. Ingen aning om vad som händer under dagen, vi får se. Ska väl gå ut en sväng. Sonen behöver ju få komma ut lite, kanske tar oss en sväng till lekparken har backi o gungar lite :)


Nu: Frukost

 

 

Av Malin - 10 september 2011 20:38

Idag har vi haft en väldigt bra dag förutom att han inte äter så mycket då. Vi har busat mycket, pussats och kramats och det har inte varit så mycket gråt, bara nån gång på slutet när han blev trött :)

Vi var ute i lekparken förut och gungade, det var första gången och han tyckte det var kul :) Tur dock vi gick ut när vi gjorde, för strax efter vi kommit in igen så började det spöregna och har hållt på hela kvällen.

Så blev en himskans massa innemys idag :) Nu sover han sött och ja kollar på tv, ser för tillfället Fångarna på Fortet, men innan det började jag se en film, Bridesmaids, och ska se klart den sen :)


Imorron kommer karln hem igen. Ska bli skönt för ja sover så fruktansvärt dåligt om nätterna när han inte är hemma. Kan vakna flera gånger och sover drömlöst varje natt. Uscha. Skönt dock att ja aldrig drömmer mardrömmar *peppar peppar* när han inte är hemma, men är jobbigt ändå. Ingen skön sömn och somnar alltid jättesent och är jättetrött när jag vaknar.


Nej nu ska ja lägga mig i soffan igen o se klart :)

Av Malin - 9 september 2011 16:12

I helgen är karln i norr o förhoppningsvis skjuter några älgar, sonen och ja stannade hemma. Tycker inte sånt där är så jättekul.


Var nyss en stund hos Therese och Filip, kul att sonen fick leka av sig lite :) Uppskattades även hos Filip :) Tog sen en sväng till ica för att handla lite saker o så hem. Sonen var skit trött och hade kunnat somna i vagnen om han velat, men han tycker inte det är så skönt. Dock när vi kom hem blev han ju lite piggare men ja tyckte att han skulle sova.. Envis som han är så ställde han sig upp in i det sista :) Men nu sover han. Kan han inte bara lära sig att mamma har ALLTID rätt :) blir ju så himla mycket enklare då :P


Nej nu ska ja sätta mig i soffan o bara slö glo på tvn :)


 

Av Malin - 9 september 2011 08:36

Inte för att jag märker så stor skillnad på dagarna men man brukar ju säga Äntligen Fredag :)

Igår var jag och sonen i stan och handlade, blev dyrt som tusan, men han behöver ju nya kläder så hade inte så mycket val. Jag är iaf väldigt nöjd med köpen, men skulle behöva handla lite till. Han behöver en jacka och lite såna saker. Men det får vänta. Hittade inga fina igår och den jackan ja tyckte var fin fanns inte i hans storlek, så jäkla tråkigt är det när det är så. Men men.


Idag åker karln norrut för att jaga älg i helgen. Och sonen och jag ska stanna hemma. Jag hoppas på att det inte kommer regna hela helgen, för vi behöver komma ut lite båda två.


Nej nu är det frukost som gäller :) Tror jag...

Av Malin - 6 september 2011 15:07

Mår inge bra idag alltså. Mår illa, och är super trött och känner mig allmänt hängig, inget roligt alls. Hoppas tusan de går över till imorron.

Så sonen har haft en ganska tråkig dag eftersom jag inte orkat göra något. Hade dock tänkt gå till ÖF förut men blåser ju så förbannat så hade väl blåst bort om vi gått ut.. Och har ingen mössa till han heller.


Men tanken är ju att ja ska in till stan på torsdag och handla lite nytt till honom. Han behöver både de ena o de andra.. Det viktigaste är nog en mössa och en jacka. Men får se vad som hittas :)


Har tänkt att måla en omgång idag iaf, får se hur ja mår senare när karln kommit hem. Vill ju måla så det blir klart nån gång så sonen kan flytta in i eget rum. Skulle vara så skönt så han slipper bli störd av oss på kvällarna.


 

Av Malin - 6 september 2011 09:32

Sonen och jag är osams. Blir så irriterad när han fortsätter göra om samma saker när ja skäller på honom. Han bara ska in till sopkorgen. Fattar inte vad som är så spännande där. Men nått är det ju helt klart eftersom han bara ska dit. Men slängde han i sängen nu för tröttnade till slut. Dock verkar han vara väldigt trött för tror han somnar.


Idag vet jag inte vad som ska hittas på, skit tråkigt väder är det ute. Ser ut att börja regna vilken sekund som helst, och då äre inge kul att gå ut. Dock hoppas jag vi kan gå en liten promenad sen för sonen behöver få komma ut o få lite frisk luft. Kanske går bort till ÖF sen, beror på hur trött han är och hur länge han sover nu. Det är ju inte öppet så länge idag, men vi får se som sagt.


I helgen åker ju karln till Kalix för att jaga, kul värre. Sonen o jag ska stanna hemma. Så jag hoppas för allt i världen att han känner för att vara extra snäll i helgen. Men nog ska jag väl klara det, eller? Får se ifall nån vill komma o umgås med oss någon av dagarna, skulle vara skönt iaf.


Nu: Ska jag smyga o se ifall han somna, o sen slänga mig i soffan.

Låter som åskan kommit...

Av Malin - 4 september 2011 20:47

Sitter o kollar på Idol och hon går in till juryn och säger att hon fick cancer. En hjärntumör. Mina tankar flyger genast iväg till Michele. Så nu bölar jag som en gris. Hjärntumörer kommer för alltid vara kopplat till Michele, att hon inte överlevde. Men istället blev hon himlens vackraste ängel- Alltid älska, Aldrig glömd!

Jag är glad att jag fick den lilla tid med henne som jag fick. Jag är glad att ja fick höra hennes skratt. Jag är glad att jag fick vara hennes vän. Den finaste människan som fanns, den finaste ängeln som finns.


 

Alltid älskad, Aldrig glömd

Ovido - Quiz & Flashcards