frubrannmark

Alla inlägg under november 2012

Av Malin - 20 november 2012 10:37

Idag känns det super bra. Var ruskigt nervös när jag ställde mig på vågen då ja tycker denna veckan inte varit något bra. MEN 1.7 kg har jag gått ner på en vecka :) Så jävla nice :P Blev riktigt glad och lite förvånad :P Så nu har jag bara 2.6 kg kvar tills jag får belöna mig själv. Och jag hoppas jag fixar det på 2 veckor i alla fall :) Gäller att verkligen skärpa sig nu. Någon som vill ge mig lite mer peppning. Känns att jag behöver det. Även att det gått bra denna veckan. Men känner att motivationen tryter ibland, vilket INTE är ok. Men jag försöker så gott jag kan.


Denna veckan blir det ingen träning :( Imorron ska Daniel ut med jobbet och på torsdag åker vi till Kalix.. Skit oxå. Känner att jag hade behövt min träning denna veckan. Men får försöka skärpa till mig med promenaderna istället. Jag hoppas jag kan det bara. Och så får jag köra lite situps och såna grejer så jag gör något mer än bara promenader. Får se hur det går. Lär väl märkas på vågen nästa vecka. Dock kommer lördagen denna veckan bli en syndens dag. Är ju dop och då blir det både kakor och tårta att äta. Och det tänker jag unna mig. Får väl ge mig fan på att träna lite extra på något vis så det inte sätter sig för mycket.


Nu ska jag sätta mig i soffan o mysa med min dotter. Hon sover dock så ja får smygmysa med henne ;) Även se på tv. Har börjat se om alla säsonger av One Tree Hill då sista säsongen släpps imorron och jag borde få den med posten snart. Så vill ju inte vänta för länge med sista säsongen så bara att titta på de innan nu som faen ;)


Nej som sagt nu soffmys. Sen innan jag ska hämta sonen måste jag ut på en promenad. Måste även köpa strösocker så ja kan baka sista kakan imorron :)

Kram hej


 

Av Malin - 17 november 2012 20:41

Idag har vi varit in till stan o handlat julklappar. Vet dock inte om vi är klara har väl några kvar men de känns bra i alla fall. Känns som vi for över hela stan o de gjorde vi säkert. Men trevligt o roligt har det varit. Skönt att åka utan barn.

När vi kom hem slängde ja ihop en kaka. Så ännu en kaka klar till dopet. Några kvar sen är de klart. Och om en vecka är det dop. Sen är det ÄNTLIGEN över :-)

Nej nu tänker ja fortsätta slappa i soffan. Ha en skön kväll för de tänker ja ha.
Kram hej

Av Malin - 16 november 2012 19:16

Idag tänkte jag baka två sorters kakor. Vilket jag oxå gjort.  MEN! För det första skulle jag baka chokladrutor. De blev jättebra.. Sen var ja tvungen o ge Sixten lunch och försöka natta han och kakan blev kall. När jag sen skulle ha på frostingen så var kakan alldeles för kall, vilket gjorde att frostingen stela alldeles för fort = kakan misslyckades. Sen försökte jag mig på att göra chokladbiskvier. Grunden blev inte runda som jag ville. Det var svårt o jobba med det som skulle vara deg. Men ja kallar det för kletet. Men jag gjorde i alla fall chkladkrämen som ska va på och har nu smetat på den och så står de i kylen nu. Känner att jag inte har någon mer ork till bak idag så chokladen som ska bli överdraget får jag göra imorron. OM inte farfar ätit upp dem innan dess ;)


Nyss spolade jag upp badvatten, för tänkte njuta av ett varmt underbart bad med en skvallertidning. När jag ska lägga mig i och därmed stänger av kranen känner jag att vattnet är kallt. Jaha, varmvattnet har tagit slut eftersom alla andra duschat/badat före mig. JÄTTEKUL! NOT! Så det betyder att ja antingen får vänta tills det finns tillräckligt med vatten, hur lång tid det nu kan ta, eller skita it och sätta mig i soffan o glo på burken istället. Har ännu inte beslutat mig om vad jag ska göra. Så jag tänker tills dess sitta kvar här o glo :)


Känns som vi kan lägga denna dagen under halvt misslyckade dagar i arkivet.


Ha en bra kväll alla ni därute som läser min jätteroliga blogg ;)

Kram hej


   



Av Malin - 15 november 2012 21:39

Maten har varit skit idag. Ätit alldeles för mycket och för onyttigt. INTE bra. Men imorron är en ny dag och bara köra järnet imorron och hoppas att den dagen blir bättre :)

Blir i alla fall en promenad under dagen så får vi se sen vad som händer :)


Var på gympa förut, kunde dock inte vara med på hela passet eftersom Daniel jobbar natt och ja va tvungen o komma hem till barnen. Tråkigt att inte kunna vara med på hela passet. Men är nöjd över den delen jag faktiskt var med. Och de blev ju ändå en timme så missade inte allt för mycket :)


Känner att ja har sjukt ont i ryggen efter att ha jobbat i två dagar. Ja de känns ju väldigt roligt. Men men bara acceptera. Vet inte hur jag ska göra för att jag inte ska ha ont. Känns som det inte spelar någon roll. Eller så kanske jag behöver gå till ett gym och träna upp den lite bättre. Men det har jag inte riktigt tid med nu. Gör ju så mycket annat. Vattengympa och vanligt gympa, sen har jag även tänkt att jag ska börja simma nån gång i veckan oxå, plus då promenaderna jag tar varje dag :) Känns skönt att röra på sig, även att det känns motigt innan så är de ju skönt sen när man ändå har gjort det :)


Har bakat hallongrottor idag, det blev goda. Första gången jag bakar sådana så det var ju kul att ja lyckades.
Nej nu ska jag ta min son och krypa ner i sängen. Sista natten sen är äntligen Daniel hemma igen :)

Kram hej

Av Malin - 15 november 2012 10:49

Har denna veckan somnat alldeles försent. Inte bra någonstans då jag är supertrött hela dagarna. Ikväll ska jag försöka ta mig i kragen och lägga mig tidigare. Och försöka somna tidigare med såklart :) Det är Daniels sista jobbnatt, skönt. Dock har jag ju haft Sixten bredvid mig denna veckan så ska inte klaga. Sover så himla mycket bättre med någon bredvid mig än utan. Så därför får Sixten mysa med mamma om nätterna. Igår var han riktigt mysig lillkillen. När jag tagit in han i min säng och ja skulle somna, la han huvudet på min kudde och armen om mig.. Haha, mysungen <3


Sixten är nu på dagis och de andra två sover så sött där inne i rummet :) Själv har jag precis skrivit av lite recept så jag kan baka några kakor idag. Måste försöka komma igång nu och kanske baka fler än bara en kaka per dag. Men det blir nog bra. Får se vad jag hinner med. Är väldigt seg idag och borde igentligen ligga o vila nu när lillfisan sover. Men de är väl dumt ;) Nä men jag ska väl börja baka snart så det blir klart någon gång :)


Imorron kommer Daniels föräldrar hit. Trevligt. Så på lördag, tror jag det blir, ska vi åka in till stan bara han och jag och köpa julklappar och senare gå på bio. Blir säkert även att äta något någonstans med och bara ha det allmänt mysigt förhoppningsvis :) Hoppas på att det kommer bli en jättebra dag i alla fall.


Nu ska jag kila vidare. Ok, först kolla Facebook som den nörd jag är. Sen ska jag väl sätta igång o baka om jag inte fastnar framför tvn ;)


Kram hej


 

Av Malin - 14 november 2012 21:13

Blev ju ingen promenad imorse som jag planerade. Hade inte mage att väcka Wilma när hon låg o sov så gott. Så ja gick ensam med Sixten till dagis och sen hem igen. Tog de lugnt, Wilma vakna så hon fick mat och lite sånt. Vid halv 11 fick ja arslet ur vagnen och tog mig den där promenaden. Kändes riktigt skönt när det var gjort och jag passade på att handla på vägen med :) Lunchen idag bestod utav grillad kyckling och en sallad. Riktigt gott var det :)


Vid 1 åkte jag till jobbet. Har varit riktigt kul att jobba de här två dagarna. Nästan så ja saknat det lite ;) Men kan absolut tänka mig att hoppa in såhär ibland. Skönt att "stressa" runt lite :) Har försökt ge järnet de här dagarna och försökt gått och rört på mig så myckte jag kunnat.


Fick stressa hem då jag sluta halv 8 och vattengympan börjar 8. Men vi blev klara lite tidigare så jag typ halvsprang till bilen. Fick till o med skrapa rutorna lite. Men gasa på hemåt och kom i lagom tid till Vattengympan. Riktigt skönt att jag hann, haft lite ångest över att ja inte skulle hinna dit :)


Nej, nu måste jag ta mig en macka, kommer annars vakna i natt o vara vrålhungrig, vilket INTE är ett alternativ. Så en macka nu och sen hopp i säng för lite skvallerläsning och sen plocka in sonen o så sova :) Härligt.


Kram hej

 

Av Malin - 14 november 2012 08:15

Snart dags att lämna sonen på dagis. Hade ju tänkt ta en promenad efter det men dottern sover fortfarande o jag har inte mage att väcka henne. Så det får bli en promenad när hon vaknat istället :-) för promenad ska de bli.

Ska ju jobba idag med. Kul :-) får väl se om de är som igår eller om de är mer o göra idag. Sånt som märks. Ska iaf beställa nya kläder idag. Spännande.. Gick igenom jobbkläderna häromdagen och knte så kul nät man inser att ja ökat 3 strl sen ja börja.. Men nu ska ja bli smalare. Det ska bli bättre. Ska bli lika smal som jag var då.. O framför allt smalare än nu :-)

Nu ska ja mysa lite med min son innan de är dax för dagis.
Kram hej

Av Malin - 13 november 2012 22:44

Blir jobb imorn med. Samma tid som idag. Trevligt med några extra slantar i börsen nästa månad. Är ju aldrig fel :-) va riktigt trevligt att jobba idag. Va ganska nervös innan men de gick med sig. Var en ganska lugn dag vilket var skönt eftersom ja inte jobbat på länge. Får se hur de blir imorn :-)

Nej nu ska ja försöka få mig lite sömn. Godnatt o sov gott.
Kram hej

Ovido - Quiz & Flashcards