frubrannmark

Alla inlägg under november 2012

Av Malin - 13 november 2012 11:29

Har precis kommit in efter en 40 minuters promenad. Väldigt skönt faktiskt och jag känner mig lite bättre just nu. Men måste ändå tänka på förra veckan hela tiden för jag vill verkligen inte ha en till sådan vecka.. Så det får väl vara min skräck-vecka, som ja kan tänka på ibland för att bli lite mer peppad.


På en halvtimme blir det en lätt lunch och till jobbet får jag ta med mig någon frukt så jag inte hungrar ihjäl. Men någon middag blir det inte idag då jag kommer hem till 8. Kanske lite frukt när jag kommer hem om jag inte är groteskt hungrig, för då får de väl bli en hårdbrö macka med en himskans massa grönsaker på :) Inte många propoints på en sådan ;)


Nä nu ska ja mysa lite med min dotter. Sonen får ja pussa godnatt när ja kommer hem om han somnat innan.. Men ska ju inte klaga, är ju bara idag jag jobbar sen ett långt upphåll igen. Eller några veckor iaf :)


Kram hej

Av Malin - 13 november 2012 08:55

Vilket ni borde förstå utav rubriken så gick vägningen inte speciellt bra idag.. Jävla skit apa oxå. Riktigt besviken på mig själv. MÅSTE verkligen skärpa till mig denna veckan. Ja måste se till att röra på mig ännu mera. Måste, måste måste.


Idag ska jag iväg och jobba lite. Ska åka vid 1 så jag tänker att jag borde hinna en promenad innan det. Nu jävlar måste jag skärpa mig, det funkar inte att hålla på som jag gör hela tiden. Ska försöka få in en promenad om dagen och ska försöka ta den efter att jag lämnat sonen på dagis. Idag blev det inte så då jag kände att jag inte hann äta frukost, Wilma sov. Så från och med imorron. Får helt enkelt väcka henne om hon sover för jag måste ut och röra på mig. Jag vill ju att fläsket ska bort då måste jag ju skärpa till mig nu. Blir så besviken på mig själv varje gång jag fuskar. Eller fuskar. Varje gång jag faller för frestelserna. Jag är väldigt svag för kakor, tårtor, bakelser och sådana grejer. Godis kan jag klara mig utan. Inga problem men inte dom där sakerna. Är sjukt svårt. Men jag måste bli hårdare med mig själv. För det här funkar ju uppenbarligen inte. Jag får helt enkelt ta mig en kaka sen nån gång. Men inte nu. Inte innan jag förlorat mer i vikt.


Nej nu blir det frukost. Måste även skärpa till mig vad gäller maten. Kan inte hålla på att äta som jag gjort, för då kommer jag aldrig gå ner i vikt.. Vad svårt det ska vara för hjärnan och tankesättet att ställa om sig till lite mer nyttiga alternativ och så. Men nu MÅSTE jag det.


Kram hej

Av Malin - 12 november 2012 22:46

Börjar bli nervös inför imorn. Ska jobba mitt första pass på 10 månader. I januari i år kom ja tillbaka efter mim förra föräldra ledighet. Hann jobba i 7 dagar innan kroppen sa ifrån. Min underbara lilla flicka gjorde så ja hade ont i hela kroppen o ja grät när ja åkte hem från jobbet. Så ja blev sjukskriven. Men så imorn är det alltså dax igen. Fruktansvärt nervös. Har ju hänt en hel del på två år kan man väl säga. Spännande att se om ja fixar de men de gör ja nog. Hoppas de blir en lätt dag och inget krångel.

Nu ska ja hämta in min underbara son. Karln jobbar ju natt o ja sover inge vidare då. Men sover sonen bredvid mig sover ja gott o ja behöver ju sova. Så byta blöja, göra sängen lite mer säker på hans sida o sen sova.. Godnatt allesammans.

Av Malin - 12 november 2012 15:16

Då är det dagen innan vägning igen. Är nervös som alltid, men hoppas att de går bra..


Blev en promenad bort till ÖF förut en lite längre sväng hem :) Efter middagen ska ja o Sixten iväg o bada, bara han och jag. Vi gör ju aldrig något bara vi 2 så kan vara kul att få spendera tid tillsammans :)


Äsch orka skriva nått..

Fixa middag.


Kram hej

Av Malin - 10 november 2012 11:28

Idag är det riktigt jäkla skitväder ute. Jättekul eftersom ja igår planerade att vi skulle vara ute på förmiddagen idag. Men går vi ut är risken att vi blåser bort.
Försöker nu natta sonen. Tror se går ganska bra o han sover nog nu... Tänkte ja skulle sitta kvar o skriva klart iaf.

Tänkte ja skulle ta tag i det här med städandet idag.. Har börjat plocka lite o herre jesus va skit de är överallt. Suck. Har även tvättmaskin igång och har kollat igenom vad det finns för kläder i strl 74. O herre va kläder hon har.. Så de är inge vi behöver köpa iaf. Skönt :-)
Blev ingen promenad igår o fortsätter det här vädret lär det inte bli någon idag heller. Men måste göra någon träning så de får väl bli lite situps och såna grejer. Blir nog bra :-)

Nähä om ja kanske skulle fortsätta städa då. Så det blir gjort någon gång.. Är även väldigt trött så hade varit skönt att få sova lite. Men det får bli en annan gång :-)

Kram hej

Av Malin - 8 november 2012 10:50

Idag när ja lämnat Sixten på dagis så tog jag och Wilma en lite promenad bort till BVC. Tycker hon växer så det knakar så ville veta hur tjock o lång hon blivit :) En riktig liten tjockis har hon blivit med sina 7.9 kg och 67 cm lång :) Härliga unge. Alltid glad och pratar mycket och rör sig så mycket som möjligt.


Ikväll är det gympa som gäller och det ska bli riktigt roligt. Ser fram emot det och hoppas jag kommer vara lika slut som jag brukar vara, men det är nog inga problem :P

Igår var jag ju på vattengympa och gjorde på ett annat sätt.. Stod längre ut så jag inte nådde botten och va tvungen o använda hantlarna under hela tiden.. Riktigt jobbigt var det och det känns idag.. Så nu vet jag hur jag ska göra nästa gång :P


Upptäckte precis att Wilma är helt tokig. Hon sitter i babysittern och lutar sig så mycket framåt att stolen vippar.. Tokunge. Haha, tur jag sitter bredvid och kan se till så hon inte vippar helt :P


Kram hej

Av Malin - 7 november 2012 09:45

Sen jag gick med i viktväktarna har jag gått ner 4.8 kg. Känns riktigt bra faktiskt. Det händer ju någonting i alla fall. Tror att ja även börjar lära mig lite hur jag ska äta och så :) Så att mitt propoints antal ska räcka hela dagen :) Känns i alla fall riktigt bra :) Känner mig lite stolt att jag ändå gått ner 4.8 kg. Helt otroligt. Så nu är jag på invägningsvikten för Sixten haha ;) Så nu ska jag bara gå ner 23.2 kg till så är jag i mål ;) Men det tar ju såklart den tiden det tar. Men har i alla fall en dröm om när jag ska vara klar. Vi får väl se om ja lyckas tills dess eller inte.. Men ja är ju på god väg i alla fall och kommer garanterat att väga mindre då :) Härligt!


Nej nu ska ja göra lite andra saker och det bästa av allt, jag ska mysa med min underbara lilla dotter som ligger här bredvid och sover.. Får vänta tills hon vaknat såklart.. Men hon är så fin o titta på under tiden ;)


Kram hej

 

Av Malin - 6 november 2012 12:07

Sitter i bilem på väg hem. Ska bli skönt på ett sätt men ändå inte. Vi har haft flera bra dagar i kalix. Men nu är det alltså slut för denna gången. Under denna vistelse har vi kommit fram till att det inte blir något dop i hörnefors. Vi har istället flyttat det upp till risögrund istället. Det känns faktiskt bättre än vad ja trodde det skulle göra :-)

Igår var vi på badhuset o badade en stund... Sixten tyckte det var jättekul. O wilma tyckte de va skönt med även att hon va ganska trött. Slockna så fort ja satte henne i bilen sen :-)

Nej nu ska ja vila mig en stund. Passa på medan barnen sover.
Kram hej

Ovido - Quiz & Flashcards