frubrannmark

Alla inlägg den 20 september 2012

Av Malin - 20 september 2012 19:52

Dumma dumma moster Maud att lägga ut en bild på fina mormor Lilly, jag börjar ju gråta. Nae men skämt å sido, en jättefin bild på mormor som jag "stal". Har inte så många foton på henne och denna är jättefin.

Du är för evigt saknad. Har inte riktigt förstått ännu att det inte blir några fler förmiddags fikor hemma hos dig. Jag tänker fortfarande på dig som  att du finns här på jorden. Det är riktigt jobbigt. Men jag vet ju att du har det bra nu och är återförenad med morfar <3


Titta till oss då och då, vi alla behöver det. Jag älskar er båda.

Alltid älskad, aldrig glömd

Fina fina ni.


 

Av Malin - 20 september 2012 12:51

Va ju på möte på Xtravaganza idag. Det lät jättebra och allt sådant. Tills vi kom fram till vad det skulle kosta. Jag har inte riktigt råd att punga ut ungefär 900 kr i månaden. Så jag har bestlutat mig för att försöka själv till att börja med.


Provade ju på vattengympa igår för första gången i mitt liv och det var verkligen jätteroligt. Så det ska jag fortsätta med. Har även sett lappar om att det finns en Zumba grupp som jag tänkte köra på med, så två pass i veckan plus lite promenader är vad jag kommer att börja med och minska matintaget, så hoppas jag att det kommer ge lite i alla fall. Men nu till att börja med ska jag ta mig tusan bli kvitt min jäkla förkylning som vägrar släppa taget om mig, men hoppas att den gör det snart så jag kan sätta igång på allvar. Ska snart sluta amma oxå. Så då blir det på riktigt och jag hoppas det kommer gå kanon.

Självklart kommer jag behöva peppning i alla former så ös på med det ;) Så hoppas jag att det kan ge resultat till slut. Jag har ju mina mål att längta till, vilket gör att jag vill det här ännu mer. Tänker försöka att bara se framåt och inte på det som har varit.


Nu är det jävlaranamma på det här och annars tusan ska ja slå till mig själv. För detta ska gå. Jag är super taggad. Fick några tips av Angelica igår på olika bloggar hon läst om träning och såna saker. Sparade dem så jag kan gå in o läsa lite titt som tätt och få peppning även på så sätt. Allt sätt är bra eller hur?!


Men alltså, en sak jag känt jag har stora problem med är ju maten, det värsta jag vet är ju att gå hungrig. Men om man ska äta små portioner mat, blir jag ju som hungrig fortare. Hur ska man göra för att inte vara hungrig hela tiden? Och är det såhär i början och sen blir det bättre, eller ?? Skulle vara tacksam för svar.


Nej nu ska jag passa på att mysa lite med min gostumpa innan det är dax att hämta brorsan från dagis.

See ya
Kram

Ovido - Quiz & Flashcards