frubrannmark

Alla inlägg den 17 september 2012

Av Malin - 17 september 2012 18:57

Yes nu är vi hemma igen. Har haft en hur skön helg som helst i Kalix, men nu är vi hemma igen och imorron är det dax för Sixten att återgå till dagis :) Han kommer ha hur kul som helst, det har han varje gång han är där. Och han behöver det, även att det har busats en hel del denna helgen med farmor och farfar. Han har varit helt slut och somnat på en gång när vi nattat han.


Håller nu på o tvättar, blev ett helt berg av tvätt. Dock inte bara ifrån helgen. Hade igentligen behövt tvätta i fredags vilket jag skulle gjort, men jag bestämde mig för att följa med Daniel upp till Kalix. Så därför blev det inget tvättande då.. Men nu är maskinen i rullning och snart dax o byta det som är tvättat mot en ny omgång :)


Har gått promenader i helgen med, känt mig riktigt duktig faktiskt, för när vi är i Kalix brukar jag aldrig gå ut på promenader av någon konstig anledning. Men denna gången gjorde jag det. Har även varit duktig med maten tror jag. Inte ätit så jag är alldeles sådär proppmätt som jag brukar. Utan liten lagomt mätt. Och inte godis vareviga kväll som alltid annars :) Imorron har jag tänkt väga mig och jag hoppas att det har gått ner lite. Behöver inte ens vara 1 kg. Men några hekto skulle ju kännas bra.


Ja ja, nu ska ja sluta svammla.

Kram hej

Ovido - Quiz & Flashcards