frubrannmark

Alla inlägg den 13 september 2012

Av Malin - 13 september 2012 14:06

Idag är jag mindre peppad att genomföra detta. Men självklart tänker jag fortsätta ändå. Det är ju för att jag ska må bättre och min kropp ska orka hela livet. Vilket är ganska bra skäl till att fortsätta.


Idag känns det som vår ute, jobbigt att det inte är så..känns som en sån här dag då snön håller på att smälta undan och man kan börja vara ute lite mer utan att ha en himskans massa snö överallt. Dock är det ju fel sida av året vi är på nu. Men bara att ta :P


Blev en promenad bort till ÖF förut efter att jag lämnat Sixten på dagis. Skulle även till barnmorskan vid 11, så var kvar tills det och gick hem efter där. Har nu hämtat hem sonen igen och han blev jätteglad att pappan i huset var med och hämtade idag. :) Härligt.


Gubben ska till Kalix i helgen vilket gör att vi nog följer med. Beror på olika grejer. Men det lutar åt det i alla fall. Skönt så jag kan få lite hjälp av gubben under helgen och nu är ju detta sketna stopp på fabriken slut. Den startades upp igår och i natt. SKÖNT!! Så känner att mitt psyke skulle behöva en helg tillsammans med pappan. Nu är det bara att jakten ska ta slut med ;) Nej då. Men den är igentligen inte så farlig, men jobbigt att han jagar i Kalix.


Nästa helg är det ÄNTLIGEN min tur att göra något. Med jobbet. Blir middag och lite festligheter på lördagen och utbildning på söndagen, inte fy skam att få komma ut och träffa lite människor. Vuxna människor. Så det inte bara handlar om barn. Ska bli riktigt skönt. Dock har jag inget att ha på mig. Meeeen, ska försöka klämma mig i mina jeans som jag inte haft på ehhm, ja nån gång innan jag blev gravid. Så får väl se ifall jag kan ha dem, eller om det blir leggins och någe mer :P Sikka i-landsproblem jag har :)


Nästa vecka ska jag på en informations möte på Xtravaganza (?) Se om det kommer vara något för mig. Men som sagt ingenting kommer ju hända innan jag slutat amma. Förutom dessa små grejer jag skrivit om tidigare. Men alltid bra att veta lite inför det som komma skall. Ner i vikt ska jag. Så får se vad det mötet ger.


Det var allt för mig nu.

Kram

 

Ovido - Quiz & Flashcards