frubrannmark

Alla inlägg den 11 september 2012

Av Malin - 11 september 2012 19:47

Det är underbart, det här sötsuget som kommer krypandes. Väldigt jobbigt är det men bara att bita ihop o stå emot det. Jag ska ta mig tusan fixa det. Måste sluta äta så fruktansvärt mycket socker som jag gör. Kanske borde börja baka bröd igen, hmm tål att tänkas på. Då försvinner det ju en hel del socker och man håller koll på vad som finns i brödet. Kanske värt ett försök.


Idag har det gått ganska bra med allting, men lunchen var inget bra överhuvudtaget. Nudlar är inget bra. Men tycker det är ganska gott, men får sluta med det igen eftersom det innehåller alldeles för många kalorier. Jag måste ta mig tusan minska i vikt det här funkar ju inte längre.


Just ja, jag skulle ju lägga in mina delmål och sånt. Så det betyder att jag tänker lägga ut min startvikt här, vilket känns fruktansvärt jobbigt eftersom det är typ bara Daniel och min familj som vet vad jag väger och ahh det känns bara fruktansvärt jobbigt.


Jag börjar på 88,7 kg och ska gå ner till 60 kg, vilket är en viktminskning på 28,7 kg. Låter oerhört mycket när jag bara ser det såhär, men jag ska ta mig tusan klara det. För jag vill nå målet.

När jag väger:

80 kg: Ska jag unna mig en SPA-dag. Bara ta hand om mig själv och ja ni vet.

70 kg: Något roligt med min underbara sambo Daniel. Typ bio och en hotellnatt eller något liknande, får se vad vi kommer fram till :)

65 kg: Här har jag inte bestämt mig ännu, så det står fortfarande öppet. Får se om jag kommer på något innan eller om jag kommer på något när jag väl är här.

60 kg: En himskans massa nya kläder kommer ju behövas + att vårt bröllop ska börja planeras. För här är jag i mål och det mina damer och herrar ska firas stort.


Så nu förstår ni kanske varför jag vill komma i mål ;) Det får ta den tid det tar, men hoppas inte det tar allt för många år innan jag är där ;)


Ska även be Daniel ta före bilder, alltid roligt att ha sådana och sen ta bilder vad det lider.

Men nu vet hela världen vad jag väger och det känns sjuuuukt jobbigt.

Tack för mig!


 


Av Malin - 11 september 2012 14:19

Så glad jag blev av att hämta hem en liten kille som blev såå lycklig när han fick se mig i fönstret. Det gör så himla mycket när han är på det humöret än som annars bara springa iväg och inte alls vill komma med hem och man måste trilskas på med kläderna. Detta var den bästa hämtningen någonsin. Underbara unge.


Har idag hunnit med en promenad på morgonen efter lämningen på dagis. Tog oss en omväg till BVC och föräldragruppen. Mycket trevligt och skönt att få träffa lite vuxna människor.

Hann med att äta lunch när vi kom hem därifrån och slappa en liten stund i soffan innan de va dax o hämta hem killen.


Wilma har sovit näst intill hela dagen, inga långa stunder hon varit vaken, mest bara för att äta och så somnar hon om sen :)


Idag slipper jag laga mat, eftersom vi åt pizza igår och middagen var klar är det bara att värma på det hela idag. Skönt tycker jag faktiskt :) Så ska väl på någon timme fixa det, nu tänker jag mysa lite med min son i väntan på att dottern ska vakna och det ska fixas middag och allt annat :)

Ha en fin dag.

Kramen

Ovido - Quiz & Flashcards