frubrannmark

Alla inlägg den 21 mars 2012

Av Malin - 21 mars 2012 09:17

Igår var jag ju hos barnmorskan, var ju inte den roligaste av gångerna men ändå.. Fick iaf försöka lyssna på bebis hjärta, men hon hade väldigt svårt att höra det då han levde rövare där inne. Låg inte still många sekunder och banka o slog så det lät jättehögt i den där maskinen. Så vi kommer helt enkelt få en huligan till :)


Fick även veta att mitt blodtryck är alldeles för högt redan, vilket inte känns sådär jätteroligt. Jag har iof bara väntat på att det ska stiga för det gjorde det förra gången med. Men fick igår reda på att det var inte fören v. 33, vilket är ändå ganska ok. Men nu är jag bara i v 28 o det är redan högt. Då undrar jag hur detta ska sluta. Så hon sa till mig o vila ännu mer. Men frågan är då hur tusan det ska gå till. För ja gör ju inte många knop under dagen. När sonen är på dagis så sitter jag här eller ligger i soffan o slöar. O senare så lagar jag bara mat. Hämtar o lämnar på dagis. Så ser mina dagar ut. Vilket betyder att mitt bltr inte borde vara högt eftersom jag knappt gör något. Men men.

Så om 2 veckor ska jag tillbaka, då ska jag även ta blodprov och lämna urinprov och jag hoppas för allt i världen att det sjunkit tills dess. Annars skulle jag få börja med tabletter för det, vilket jag inte vill. Men men bara att hålla tummarna för att det sjunker.


Idag ska jag iaf städa lite. Men det blir ju i min takt vilket betyder att det säkerligen kommer ta hela dagen, men det får det göra, för jag ska fan inte stressa med något eller göra något som gör att mitt tryck höjs mer.. Nu räcker det..

Nä ta tag i städandet då.


  (v 28 [27+4])

Ovido - Quiz & Flashcards