frubrannmark

Alla inlägg den 13 juli 2012

Av Malin - 13 juli 2012 10:36

Har de senaste dagarna känt mig ganska överflödig här hemma. Så nyss när jag gick ut med soporna tyckte jag det var ganska roligt faktiskt. Att bara få göra helt vardagliga saker. Känns ju lite illa när jag tycker det är roligt att gå ut med soporna, men så är det. Slängde även in en maskin tvätt o hade igång den, kändes oxå ganska roligt faktiskt. Sitter nu och funderar på vad jag ska laga för middag. Eller slipper jag det idag med??

Har helt tappat lusten och glädjen jag förut kände över att laga mat. Ok, kanske inte makaroner o falukorv är så roligt men mycket annan mat. Tycker det är roligt att prova på något nytt.


På måndag börjar Daniel jobba. Börjar kännas helt ok. Känns bra att jag ska få ta hand om barnen ensam. Att jag ska få göra allt som behövs för att de ska ha det bra. Jag tror det kommer gå hur bra som helst, visst säkert en del som kommer skita sig i början, men om jag bara tar det som det kommer så blir det nog bra. Jag hoppas på uppehåll från allt vad regn heter så vi kan vara ute. Sixten behöver det. De senaste dagarna har han fått vara inne vilket inte känns så jättekul. Kanske behöver köpa lite regnkläder. Har ju iof galonisar men en jacka med som inte blir dyngsur på en gång.. Får kolla över det där.


Nej nu kom sonen och vill sitta i mitt knä, känner inte för att ha han här då han ska trycka o pilla uti allt, så nu lägger vi ner det här och leker lite.. Eller om han skulle äta, hmm hur var det nu ;)


Kram hej

  Min underbara barn, all kärlek till dem   

Ovido - Quiz & Flashcards