frubrannmark

Alla inlägg under maj 2013

Av Malin - 6 maj 2013 11:16

Den 1 maj började jag med fitness fighten. Den dagen hoppade jag hopprep i min träning. Sen dess har jag haft väldigt ont i mitt ben och igår blev det ännu värre, nästan så ja ville lägga mig ner o gråta, känns väl lite bättre idag men långt ifrån bra. Jättekul att jag är precis i början av FF och problemen börjar på en gång. Men jag tänker INTE ge upp, finns inte en chans. Jag ska ta mig igenom varenda träningstimme varje dag denna månad och det SKA gå. Idag kommer jag dock få promenaera, lite fortare än vanligt, men känns som det inte frestar på benet lika mycket vid snabb promenad som vid joggning. Jag hoppas det funkar. Jag får göra mitt bästa helt enkelt och hoppas benet inte blir värre, för då kommer jag gråta. Jag ska fixa det här. Är ju faktiskt inte många dagar kvar ;) typ 25 dagar nånting. Och det ska jag fixa, finns inget annat för mig. Inte när jag gått hårt in för det här från första början och jag känner redan innan det ens gått en vecka att det ger resultat :) Så finns inte en chans i hela världen att jag ger upp.. Jag SKA fixa detta.


Maten går förvånansvärt bra, dock har jag fortfarande lite problem med att få i mig dessa 2 liter om dagen.. En dag var jag duktig. Borde ha en vattenflaska med mig hela dagen så jag dricker, men av någon dålig anledning har jag inte det.. Kanske borde hämta en nu på en gång så kanske jag hinner få i mig 2 liter innan kvällen är slut...


Nej nu måste jag sluta. Wilma leker med massa filmer och snart går de väl sönder..

Kram hej och tack alla ni som hejjar på mig :)

Av Malin - 4 maj 2013 11:37

Dagarna börjar gå riktigt fort och det känns som att jag inte riktigt hinner med.. Dessa dagar har gått riktigt bra och jag är nöjd. Träningen har gått super och ska alldeles strax köra igång med dagens träning. Eftersom jag ska iväg och ha visning senare så blir träningen tidigt idag, men skönt det med att variera sig lite. Hade fått en ny övning idag så det är bara att köra igång :) HÄRLIGT!!


Nej nu har jag faktiskt inte tid att sitta här längre..

Kram hej

Av Malin - 1 maj 2013 21:07

Idag har varit första dagen med fitnessfighten. Har gått riktigt bra. Känns lite konstigt att äta var tredje timme, men det har gått bra. Det ända jag haft lite problem med idag är att dricka dessa 2 liter vatten man ska. Har alltid haft svårt att dricka så mycket vatten och idag har ja verkligen druckit dåligt. Det känns nu i form av huvudvärk. Måste göra detta bättre imorron. Men va tusan man kan ju inte vara bäst redan första dagen ;)

Träningen gick bra med :) och jag kände att jag gjorde så gott jag kunde :) Träningen idag bestod av först cardio 10 minuter och då hoppade jag hopprep. Sjukt jobbigt och jag har sjukt ont i mina smalben, så imorron blir det att springa istället och hoppas det känns bättre. Sen var det pull over, knäböj och planka. Lite cardio igen. Lateral raise, höftlyft och Reversed crunch. Sjukt jobbigt och i ett bra tempo tyckte jag att ja höll mig i..


Så första dagen har gått riktigt bra, hoppas de resterande 29 dagarna går lika bra :)


Idag är det ju även 1 maj, vilket betyder min pappas födelsedag. GRATTIS pappa!


Nej lite slapp och så hopp i säng, förhoppningsvis tidigare än igår ;)

Kram hej

Ovido - Quiz & Flashcards