frubrannmark

Alla inlägg den 23 maj 2013

Av Malin - 23 maj 2013 10:12

Imorron åker vi, så jäkla skönt det ska bli och som ja längtar. Idag ska allt packas klart, allt ska in i bilen och tidigt imorron åker vi :) Wooooop!!


Idag skulle det bli Sixtens sista dag på dagis, vi kom dit, jag öppnar dörren och det står magsjuka på tavlan.. Vi går in och pratar med personalen och funderar lite, det slutar med att vi packar alla hans grejer och går hem igen. Så nu sitter han här i soffan och ser på film. Jag riskerar INTE att han ska bli sjuk när vi ska spendera hela dagen imorron i en bil. Så lika bra han fick komma hem igen :) Dock blir det ju inte så mycket måla för min del idag, men det är sånt man får ta.


Kanske skulle ta och dammsuga lite och skura golv så det ser lite fint ut när vi kommer hem :)


Har nu även lagt min viktminskning på hyllan ett tag, känner att jag behöver hitta mig själv igen. Allt kretsade ju runt att gå ner i vikt och jag känner att jag behövde en paus ifrån det. Försöker fortfarande att äta mindre portioner och sånt men väger mig inte och såna saker. En paus helt enkelt.


Nähej dax att dammsuga då innan killen ska sova. Ska en sväng på maxi sen, eftersom Wilmas välling är slut här i byn. Tydligen nå problem med tillverkningen av vällingen, så ja håller tummarna för att det finns några paket kvar på maxi :)


Kram hej. Imorron GUSUM ;)

Ovido - Quiz & Flashcards