frubrannmark

Alla inlägg den 18 maj 2013

Av Malin - 18 maj 2013 18:52

Imorse när jag vaknade efter min sköna sovmorron, så hade jag en sån himla lust att åka till stan och handla lite kläder. Men efter mycket funderande fram och tillbaka så ställade jag mig och målade istället.. Har hunnit måla en hel del idag, solat samtidigt, känner att mitt bleka fett behöver lite sol :) En härlig dag på alla sätt och vis, så skönt att ÄNTLIGEN slippa alla jävla ytterkläder :)


På eftermiddagen när Sixten sovit så åkte han och jag bort till Ica och köpte oss en mjukglass, riktigt gott var det. Sen blev det en snabbsväng till Hugo, Nike och Jenny. Lite rutchkana på Eriksdal och sen åkte Sixten och jag vidare och slänge lite kartonger, glas och tidningar. Sen hem igen. Målade runt fönstrena på baksidan och hör barnen i lekparken. Så härligt det är när barnen börjar komma ut och leka och man hör deras glädjetjut. Fick mig en liten nostalgitrip då de leka dunk kurragömma. Gjorde jag med när jag var liten. Med alla barn på höjden :) Hur mysigt och kul som helst :)


Grilla till middag, gott :) Och nu lite slapp. Wilma sover. Sixten har fått lördagsgodis och jag ska sätta mig i soffan med honom innan det är dax att hoppa i säng :)


Kram hej


Ovido - Quiz & Flashcards