frubrannmark

Alla inlägg den 20 augusti 2012

Av Malin - 20 augusti 2012 13:03

Idag började inskolningen på dagis igen. Sonen tyckte det var hur kul som helst att vara där. Han verkligen älskar att leka där, lite andra grejer än vad som finns hemma. Det tråkiga är väl att inskolningen vara typ 2-3 timmar per dag i typ 2 veckor, mer eller mindre. Det sköna när han började på Paletten i januari var att det var inskolning i 3 dagar och det blev lite mer intensivt, men tycker att det är bättre än att hålla på o dra ut på det. Tycker bara det är onödigt. Men men, vi har ju inte så mycket val nu ändå.


Senare när sonen vaknat ska vi åka in till stan då ja upptäckte nu att han behöver fler byxor eftersom han ska ha några ombyten på dagis så finns det inte så mycket kläder kvar här hemma. Även lilltösen behöver ha nya kläder, hon växer ju så det knakar så snart behöver hon väl ha strl 62 i kläder och där har vi inte mycket grejer. Så måste shoppa en hel del till henne.


Nu sover de båda, Sixten i sängen och Wilma på golvet på en filt här bredvid. La ner henne där för att sitta här en liten stund, men hon somna och jag sitter kvar :)


Karln är ledig idag, enbart för att han skulle vara med första dagen på inskolningen, när vi kom hem kunde vi ju konstatera att det var väldigt onödigt. Men det visste vi ju inte innan. Imorron ska han på jobb igen och jag får fixa resten av inskolningen själv, men tror det kommer gå hur bra som helst.


Nu tänker ja slappa en stund i soffan innan barnen vaknar och vi ska fara in till stan.


Kram hej

Ovido - Quiz & Flashcards