frubrannmark

Alla inlägg den 18 augusti 2012

Av Malin - 18 augusti 2012 20:19

Idag startade Sixten och jag dagen med lite morgonmys.. sen slockna ja i soffan ;) Trevligt morgonsällskap jag är då :P


När pappa stigit upp och vi ätit frukost och lite annat pill så tog vi en promenad bort till centrumet. Har ju varit Hörneforsdagen idag. Trevligt o se hur mycket folk det faktiskt bor här. Har nog aldrig sett så mycket folk här förut.. eller jo, förra året på Hörneforsdagen :) Vi köpte lite smått o gott.


Till middag idag blev det bakade potatis med skagenröra. Väldigt gott. Efter middag så gick vi ut hela familjen. Wilma fick ligga i vagnen och Sixten sprang runt en hel del. Karln fixade med lite nät runt altan (mellan mark och kant så inga katter går o uträttar sina behov där). Jag rensade ogräs som han sedan kom o hjälpte mig med. Nu är vi ÄNTLIGEN klara med det. Tog bara 3 kvällar att få bort skiten. Ibland ångrar jag att vi köpte sådan stor tomt, denna gången var en av dem ;) Men ja älskar att vi har en stor trädgård att vara i :)


När vi var klara med det så gick gubben och sonen i bastun. Sonen en liten stund bara eftersom de va nattedax. Så nu sover båda barnen och gubben står i duschen. Snart vankas det film med lite gottigheter till..


Kram hej


[Har även varit strålande sol under hela dagen]

Ovido - Quiz & Flashcards