frubrannmark

Alla inlägg den 29 augusti 2012

Av Malin - 29 augusti 2012 09:53

Nu är Sixten på dagis och han älskar verkligen att vara där :) Är så skönt att veta att han trivs så bra som han gör. Vi vakna strax efter 7 idag, skönt. Bestämde mig för att äta frukost efter att jag lämnat Sixten på dagis. Tycker det är skönt o avkopplande att få äta ifred. Lillfisan sover så jag har haft lite egentid nu för mig själv. Hon borde dock vakna snart för hon är nog hungrig. Var ju ett tag sedan hon åt :)


Åkte ju till Lycksele i lördags och det var riktigt trevligt, sonen gillade det mycket. Han matade till o med älgen :) God mat och lite bad i bubblet på rummet.. Härligt värre. Var välbehövligt och kanske har jag fått lite nya krafter till vardagen :)


Idag ska vi äntligen få arslet ur vagnen och åka till banken och öppna konto åt Wilma. Ska även passa på att handla lite när vi ändå är in till stan. Mat alltså. Imorron kommer svärföräldrarna ner. Sonen blir ju 2 på söndag så då ska vi fira det. Gubben och hans pappa ska även byta garageporten i helgen. Skönt att slippa vara livrädd för att de där 100 år gamla fjädrarna ska gå sönder och man får en garageport i huvet eller nått.. Kommer bli jättebra. Längtar även till nästa år då vi ska måla om huset, så allt blir i samma färg.


Nähäpp, skriva en handlalista då och kommer på vad vi ska äta till middag på fredag.

Kram hej


 (Mys i sonens säng. Lite trångt var det)

Ovido - Quiz & Flashcards