frubrannmark

Alla inlägg under december 2012

Av Malin - 8 december 2012 17:13

Då har Daniel nu åkt till jobbet. Kul att vi hann ses en liten stund iaf.. Ungefär 40 minuter :) Ja ja, vad gör man inte :P


Igår jobbade jag ju. Lång dag. 10.50-19,15 Jättekul. En hel del folk och det var nått o göra nästan hela tiden och då tycker jag det är som roligast att jobba. När det händer något hela tiden. Har jobbat även idag. 09,50-15,30. Var bra ruljans (?) på kunderna idag. Kändes dock som det inte var så jättemycket. Men kanske berodde på att vi va så sjukt snabba i kassan ;) Nä men skämt å sido. Har haft roliga dagar. Kul att få börja komma tillbaka lite mjukt. Jag börjar känna mig mer och mer "hemma".

På måndag får vi även nya kläder. Ska bli kul o se hur de är. Jobbar onsdag nästa gång och vi får väl se ifall mina kläder kommit tills dess och ifall jag kan ha dem, lite konstiga i strl tydligen, men får vänta o se helt enkelt :)

Tycker i alla fall att det är hur kul som helst o jobba :)


Så idag tog Daniel dagpasset med barnen och jag tar kvällspasset. Kul att vi kan jobba båda samma dag men att vi ändå.

På fredag i veckan som kommer åker vi ju söderut. Ska bli hur kul som helst och längtar massor.


Haha.. Wilma sitter i gåstolen här bredvid o fiser nått så väldigt mycket. Smattrar på som tusan. Haha. Jo lite låg humor sådär en lördags kväll :P


Älskar mina barn hur mycket som helst. Så nu får det lov att bli lite soffmys och hoppas att kvällen går smidigt :)

Kram hej


 

Av Malin - 6 december 2012 18:30

Alltså, det är ju snart jul. Men jag har absolut ingen julkänsla alls. Skit tråkigt, men så är det. Vet inte heller hur jag ska få den. Får den inte ens när jag slår in alla julklappar. Hmm, vem har snott min julkänsla??


Ja ja, imorron och på lördag ska jag jobba. Hur kul som helst. Ska även fortsätta jobba några strödagar i vår med. Skönt att komma in i det hela lite lugnare än pang på :)


Har nu glömt allt ja skulle skriver eftersom karln ringde och pratade så länge :P

Va säkert inget viktigt.

Jag är i alla fall klar med alla julklappar och presenter nu. På fredag nästa vecka åker vi söderut :) Underbart.


Nu soffmys med mina barn.

Kram hej

Av Malin - 5 december 2012 19:51

Sitter här på min sons rum. Försöker få ha att sova. Känns inte riktigt som han vill det men han ska. Jag är super trött o skulle lätt kunna somna nu. Men när han har somnat ska ja sätta mig framför tvn som kommer att visa one tree hill o så ska jag slå in julklappar. Måste ju hinna klart nån gång. Och just nu känns de väldigt långt bort då det hela tiden droppar in fler o fler klappar. Men men. Var ju in till stan idag med wilma. Hon var inte på något shoppinghumör alls. Så det fick bli en snabb runda.. Igentligen blev det inte det. Men va tvungen o gå in på jobbet o beställa nya kläder. Sen in på coop o köpa mat åt lillfisan då ja glömde hennes hemma.. Sen va kl halv 12 o ja kunde sätta igång med det ja skulle. Ha köpa några klappar och sen storhandla för att sen köra hem o hämta sixten på dagis..

Har förutom det inte gjort så mycket idag. Mitt humör och tålamod har varit kört i botten idag så ku hoppas ja sonen somnar snart så ja får va för.mig själv en stund...

Nej nu orkar ja inte skriva mer här. Ha en skön kväll.
Kram hej

Av Malin - 2 december 2012 09:30

Mmm fy fan vilken morgon vi haft. Wilma vakna halv 5 o gallskrek. Hård i magen som fan va hon o kunde inte få ut det.. tyckte så synd om henne.. Efter en halvtimme hade vi lyckats få ut det som var i vägen iaf och hon somnade helt utmattad.. Lillgumman min <3 sen har de varit så lite till o från. Lyckades i alla fall få i henne en burk katrinplommon förut som ja nu hoppas ska sätta sprutt på magen..

Så sixten vakna väl vid strax bakki 5. Men ja kunde slumra till en stund på soffan förut när wilma sov.. Väntar nu på att Sixten ska bli tillräckligt trött för o sova en stund.. Får se när det blir.. Hoppas wilma vill sova lite då med så kan även jag det. Men återstår ju o se :-)

Nej nu mys med mina barn.
Ktam hej

Av Malin - 1 december 2012 16:43

Yes idag har jag jobbat.. Gick bra, var inte peppad innan jag for. För det snöa och gillar inte o köra med massa nysnö.. Men det gick jättebra.. Sena tt de snöat hela dagen gör mig inget, förutom då när ja ska sätta mig o köra hem. måste först gräva fram bilen under all snö och så köra.. Gick inte all för fort.. Ungefär 80 på 110 väg. Då förstår ni kanske att ja knappt såg vägen framför mig. Men både jag och bilen kom hem hela :)


Nu mys med min familj :)

Kram hej

Ovido - Quiz & Flashcards