frubrannmark

Alla inlägg under december 2012

Av Malin - 22 december 2012 19:57

Två dagar kvar till julafton och jag har fortfarande ingen julkänsla. Idag har jag iaf gjort köttbullar tilö förbannelse. Vi har möblerat om och karln har städat. Jag har tvättat ännu mer idag så nu är allt äntligen tvättat. Bara vänta på att de ska torka :-) vilket de gjort till imorn.

Imorn kommer daniels föräldrar och bror hit. Ska fira jul här hemma. Han jobbar ju julaftonsnatten o några nätter till efter de och ja känner inte för att vara ensam.

Nej nu vankas det film.
Kram hej.
Ps. På julafton ska ja väga mig igen. Efter 2 veckor. Lite nervöst.

Av Malin - 21 december 2012 20:04

Har ingen som helst julkänsla. Skit tråkigt. Känns som de är vilken tid som helst på året. Känns som julen varit och ja bara väntar på att allt ska återgå till det normala. Vad nu det normala är. Men ändå. Julkänslan, hallå, vart är du?!


Idag har vi varit o stor handlat. Så nu är all julmat inhandlad och står fint i kylskåpet. Imorron ska vi göra köttbullar.


Kom ju hem från Gusum igår. Skönt eftersom vi varit sjuka hela tiden där och ja mår inte helt bra ännu. Jobbigt värre. Var i alla fall kul o träffa alla där nere. Men som sagt jävligt tråkigt att vi va sjuka hela tiden.. Men nu är vi hemma och jag hoppas att vi blir helt friska snart.


Nu ska vi se film. Sen hoppa i säng och hoppas på en bättre morgondag. Sonen har varit supergrinig och ikväll kom ja nog på varför. Tyckte de såg ut som han hade en blåsa i munnen, så inte så konstigt att han inte vill äta eller nått..


Kram hej

Av Malin - 19 december 2012 19:35

Imorn åker vi hemåt. Ska bli skönt att komma hem. Men bilvägen ser ja inte fram emot överhuvudtaget. Hoppas även att sonen är feberfri imorn så allt går bra. Ska upp tidigt som fan tydligen.. Huh! Men då kommer vi ju hem skapligt oxå.

Äsch känner att ja inte har någe viktigt o skriva o inte speciellt koncentrerad på de ja ska göra. Så vi ses en annan dag. Då är ja hemma i Hörnefors.

Kram hej

Av Malin - 18 december 2012 20:38

Då har sixten fått feber o kräks igen. Han somna backi sex helt slut. Jag hoppas såklart att han ska må bättre imorn o ja hoppas feber är bort. Det är ju sista dagen här o vi ska hälsa på hos min pappa. Då vill ja ju att båda barnen ska komma med. Men bara att vänta o se vad som händer imorn.

Imorn ska ja även klippa mig. Som ja längtat efter detta. Ska bli så skönt att få bli fin i håret... Det behövs, ser just nu förjävligt ut.

Nähä orka skriva här mer då. Så trött. Så blir lite kvälls mys med mamma o karln i soffan. Tror ja ska sova tidigt. Känner att ja behöver sova.

Kram hej

Av Malin - 17 december 2012 06:18

Var ett tag sen ja bloggade men har inte känt att ja haft varken tid eller lust. Är i Gusum nu hos min mamma och som vanligt har vi blivit sjuka.. Så jävla tråkigt men så är det.

Händer väl inte så mycke annars. Har haft en lilljul med familjen o släkten. Det va kul o träffa alla igen..
Sitter just nu o myser med sixten i soffan o fick nyss ett sms om att dottern vaknat så ska väl gå o hämta henne nu... Snart lite frukost. Är hungrig.

Kram hej

Brr

Av Malin - 11 december 2012 12:45

Imorse när vi klev upp var det -18 ute. Inget skönt alls. Nu är det lite bättre och är "bara" -13,3.

Ska hämta hem sonen på en timme. Ska då gå bort till Öppna förskolan en sväng o fördriva tiden en stund. Ska försöka ta mig ut på en promenad till lite senare, förhoppningsvis ensam. Men får se hur dax karln kommer hem ifrån stan.


Håller på o tvättar för fullt idag. På fredag åker vi ju till Gusum. Och på torsdag kväll ska allt vara packat o klart så vi bara kan kliva upp o äta frukost på fredag o sen åka.


På torsdag blir det även Lucia på dagis, får se om karln hittade någon tomtedräkt till sonen i stan idag. Jag hoppas det och jag hoppas sonen kommer vilja ha det på sig. Man vet ju aldrig med honom :)


Nej nu ska jag mysa lite med min dotter. Ge henne lite mat och så. Förbereda oss på att gå ut i kylan :)

Kram hej

Av Malin - 10 december 2012 19:31

Och på dem fjärde åker vi. Ska bli riktigt kul att få åka ner till Gusum o träffa alla igen. Var ju ett tag sen nu. Första veckan i augusti för att vara exakt. Det var då begravningen av min fina mormor var. Sen dess har jag inte varit nere. Tänker på henne varje dag <3

Idag har vi varit duktiga allihop. Daniel har fixat gran ute och grejat med massa smågrejer ute. Jag har bakat lussekatter o pepparkakor. Sixten hjälpte mig lite med kakorna. Men han ville mest lägga massa mjöl på degen :-) och Wilma har bara varit sådär glad som bara hon kan vara.
Nu försöker jag natta sonen. Går väl sådär om ja får säga det själv. Blir väl en film eller något sen. Imorn ska karln in till stan. Sixten på dagis och jag o Wilma ska bara mysa hemma. Kanske tar oss en promenad om ja får på mig skorna vill säga. Slog ju i tån förut när jag busde med sonen så vi får väl se hur de går.

Nej nu ska ja prova gå ut ur rumet o se om han kan somna själv.
Kram hej

Av Malin - 9 december 2012 19:52

Har så fruktansvärt ont i min högra axel. Igår så gjorde jag illa min axel. Gjorde helt enkelt en kulerbytta över Daniel och landade på axeln. Vilket gör sjukt ont.

Ändå så var jag ute och skottade lite snö förut och drog sonen i pulka. Det skulle jag INTE gjort, för nu kan ja knappt röra den :( Hoppas fasiken de går över snart, för har inte tid att ha såhär ont och inte kunna använda armen på ett normalt sätt..


Ska snart hoppa i ett varmt bad, väntar på att sonen ska somna, vilket jag hoppas han gör snart. Vill o önskar så gärna att ett varmt bad ska lindra min axel.


Äsch orka skriva här.. Men alla julklappar är inslagna och allt är nog klart för min del :) Skönt!

Nu spola upp vatten och hoppas sonen somnar o låter mig vara :P

Kram hej

Ovido - Quiz & Flashcards