frubrannmark

Alla inlägg den 9 juni 2012

Av Malin - 9 juni 2012 16:05

Idag har det varit riktigt härligt väder och vi har spenderat massor tid ute. Sonen älskar verkligen att få springa omkring på tomten och överallt annars o bara greja på :) Helt underbart är det. Nu är vi dock inne tills middagen är klar. Jag fick så fruktansvärt ont i ryggen efter att ha stått o gått lite så gick in och sonen smet efter.. :) Nu sitter han i soffan o kolla på Barnkanalen. Karln är ute och grejar på med bastun tillsammans med sin pappa, hans mamma fixar middagen och hans bror staplar ved :) hur bra som helst haha :P


Känner att det trycker på en hel del. Men det kommer inte hända så mycket mer än så, jag börjar bli inställd på att ja kommer få bli igång satt sen i början på juli, när jag verkligen inte får vara gravid mer. Lite tråkigt då vi verkligen längtar efter lillskrutten och få se vem han är.. Men men är ju bara att vänta, han kommer ju förr eller senare i alla fall :)


Så eftersom min bebis inte har kommit ut kommer vi inte att spendera midsommar i Kalix i år. Vilket vi gjort alla andra år och börjar bli lite av en tradition. Men som sagt efter som bebis inte har tittat ut och vi gärna vill att den ska hinna bli iaf 2 veckor innan vi åker så långt, så får vi vara hemma. Men det blir nog bra det med. Finns ju en del att göra här hemma med så det lär ju inte gå någon nöd på oss iaf.


 


Ovido - Quiz & Flashcards