frubrannmark

Alla inlägg den 8 maj 2012

Av Malin - 8 maj 2012 19:45

Det är så skönt att vara hemma idag o veta att vi gjorde den där jobbiga bilresan igår.. Var så skönt o vakna imorse när jag insåg att vi inte skulle åka 80 mil idag.. :)

Idag har min karl hunnit med en hel del. Jag har inte mått helt hundra vilket gjort att ja inte gjort speciellt mycket... Men han har hållt på o grejjat en hel del på tomten o fixa o donat :) Själv har ja tvättat två maskiner, skulle tagit en 3:dje men kände att ja inte orkade mer. Så tar en imorron istället :) men är ju ingen brådska då det är bebiskläderna som ska tvättas.


Har haft jordens huvudvärk idag, inte speciellt roligt. Tog en tablett förut o gick o sov i 2 timmar, välbehövligt o skönt. Fast huvudvärken har legat på lur hela dagen, men den är iaf under kontroll vilket är skönt. På torsdag ska jag till BM, då får vi väl diskutera hur det blir med allt. Känner att blodtrycket fortfarande är högt, så vi får väl se vad som väntar och hur högt det är.


Imorron kanske det blir stan en sväng, vi får se vad vi känner för helt enkelt. En sak som är säker är iaf att det är helt underbart att ha karln hemma hela dagarna, så jag får lite hjälp med sonen.


Äsch orka svammla här mer nu då.. Är idag i vecka 34+2. Inte långt kvar nu och det tackar jag gudarna för :)


Kram hej

Ovido - Quiz & Flashcards