frubrannmark

Alla inlägg den 23 februari 2012

Av Malin - 23 februari 2012 13:00

Jo nog tycker jag allt att jag gjort lite nytta idag iaf.. :)


Var på BVC en snabbis med sonen förut pga hans hosta på nätterna. Men de sa bara att vi skulle ge han vatten, så bara att fortsätta med det, sen lämna han på dagis o hem och bara slöa ett tag :)


Nu har jag iaf maila arbetsförmedlingen och jag hoppas de räcker, att jag slipper gå dit, men man vet ju aldrig med dem. Iof skulle jag kanske behöva gå dit nu när jag blivit sjukskriven o fråga hur det blir med a-kassan o min inskrivning på ams o diverse grejer.


Sen har jag skickat in kassakorten till a-kassan för de veckor som varit. Fick även lite pengar med posten idag, jobbigt bara att jag måste in till stan till inte min bank för att lösa ut dem. Jätteroligt.. Suck. Just ja, skulle ju kolla om ja kunde lägga in mitt kontonr på deras hemsida eller hur tusan man ska göra, hatar när man får avier som man måste lösa ut.. Huh!

Sen har jag nog inte gjort så mycket mer ;) Men vaddå. Jag är ju sjukskriven och ska vila :)


Fick även några kr från mitt jobb för två dagars arbete förra månaden.. Spännande haha :P Men de små kr behövs till mina alla räkningar haha.. Farligt att sitta hemma o klicka hem massa saker över internet, men roligt är det ju hihi :) Näe då så farligt är de inte.. Har koll iaf..


Nej slänga sig på soffan o nöta ut den lite till kanske :D


  En gammal bild på mig.. från april 07. Men kommer ihåg hur ja mådde den dagen. På ett strålande humör och allt kändes bara så enkelt.. Måste nog varit vårsolen :)

Ovido - Quiz & Flashcards