frubrannmark

Alla inlägg den 5 februari 2012

Av Malin - 5 februari 2012 16:04

Har ju vart in en sväng på sjukan igen, eller är ju iaf 1.5 år sedan sist men ändå.

Fick ju sån jäkla magvärk i tisdags och så kom det blod i avföringen, inget mysigt alls. Efter flera timmar sittandes på toan med bara blod som resultat åkte vi bort till V-centralen, tog inte lång tid innan han kom fram till att han skulle ringa efter en ambulans då ja sa att ja inte kunde åka bil in till akuten. De sätter nål och såna grejer på mig. Eftersom ja inte kom ifrån toan, pga världens magont o så så kom ambulanspersonalen o hämta mig där. Klarade av vägen in till akuten på något konstigt vis och fick typ sätta mig på toa på en gång.. men bara blod kom ut.. Suck.. de tog prover och gjorde ultraljud och bebis mådde bara fint. Pfhu! Blev sen inlagd på Kirurgen 1, är alltid där ja hamnar typ.

Händer väl inte så himla mycket mer, de kollar temp och tar prover och ger mig smärtstillande så ja lyckas sova lite den natten iaf.. De kommer inte fram till så himla mycket då mina prover ser bra ut.

Men blir kvar till torsdagen då ja känner själv att nu vill ja åka hem och ja klarar av att åka hem. Så så fick de bli..

Inget svar på varför ja hade ont i magen eller blod i avföringen, men bara hoppas att det inte kommer tillbaka.


Vi åkte o hämta sonen på en gång och han blev jätteglad o se mig igen, kramades massor :)


Har nu vart själv med han i helgen då karln har jobbat förmiddag :( Igår gick det jättebra men idag har inte varit någon höjdare alls, bara en massa gnäll.. men 2.5 timmar kvar tills karln kommer hem.

Imorron väntas det jobb för min del, får se hur det går efter allt, men det ska nog gå bra...


Nej nu byta en bajsblöja för att sedan fixa middag till sonen då jag väntar tills karln kommer hem med att äta.

Ovido - Quiz & Flashcards