frubrannmark

Alla inlägg den 20 februari 2012

Av Malin - 20 februari 2012 19:41

Idag har inte varit någon bra dag alls. Jag provade att stretcha mitt ben förut för att se ifall det hjälpte ischiasen lite, men icket. Oj oj oj så ont ja hade sen. Kunde knappt gå. Tur jag ska till en sjukgymnast på tisdag i nästa vecka, kanske kan få några bättre tips på vad jag ska hitta på..

Sen var jag irriterad på bilen för instrumentpanelen funkade inte alls. Allt stod på noll.. yeay.. ok kanske inget att bli upprörd över men har man en skit dag så blir man det automatiskt.

Sen så hade jag tänkt göra mig en god banan milkshake, men då funkade inte mixern. O ja blev fruktansvärt upprörd så ja fick tårar i ögonen.

Och på allt detta har jag haft en emellanåt gnällig unge och en fruktansvärd huvudvärk.

Jag tänker skylla allt detta på min graviditet och alla hormoner som tillkommer. Men inte min dag helt enkelt.


Nu har jag iaf slängt ihop en semelbullsdeg. Den har jäst. Grattis till mig :) och nu jäser den en andra gång innan den ska in i ugnen. Får se om det blir något provsmak idag eller om vi väntar till imorron.


Har iaf groteskt ont i mitt vänstra ben och börjar även känna av skiten i det högra. INTE roligt alls. Längtar något så fruktansvärt mycket till denna graviditet är över så jag kan börja träna upp min kropp. Det behövs verkligen annars blir det inga fler barn har kan ja tillägga. Och ett till vill vi nog ha iaf :)


Nej nu ska ja titta till bullarna. Och pussas lite med min fina fästman ;)



Ovido - Quiz & Flashcards