frubrannmark

Alla inlägg den 23 januari 2012

Av Malin - 23 januari 2012 13:26

Är i städartagen, det behövdes verkligen. Men usch så tråkigt det är.. har iaf dammat det mesta :) BARA vardagsrummet, tvättstugan och toaletten kvar :) Sen ska ju skiten dammsugas och golven ska skuras... OCH så ska jag plocka fram nya gardiner som karln får hjälpa mig sätta upp.. Kanske är dax att ta ner julgardinerna?? äsch tycker de kan hänga ti påsken ;) Nä skojja bara.. de ska väck innan denna veckan är slut..

Städ musiken är Britney Spears, länge sen ja lyssna på henne så va lite sugen och tycker faktiskt det är väldigt bra musik :)


Till helgen ska ja ju börja jobba.. På fredag är det dax :) Ska bli spännande och roligt. Jag hoppas bara att ja fixar det eftersom ja har problem med kroppen redan nu.. men som sagt bara att vänta o se :)

Och så kommer ju svärföräldrarna i helgen med.. På lördag ska ju jag o Daniel på jobbfest för hans jobb.. Ska bli trevligt, om ja nu hittar något att ta på mig, men vi får väl se :)


Nä om ja kanske skulle köra sista rycket med dammningen o sen se va kl är.. ska ju göra lite ärenden innan ja ska hämta hem lillplutten :)

Ovido - Quiz & Flashcards