frubrannmark

Alla inlägg under juli 2013

Av Malin - 23 juli 2013 13:02

Yes har inte så mycket att skriva om.

Huset börjar ta form. Kanske skulle gå ut och dokumentera lite :)

Annars är det lixom ganska lugnt här, vi gör inte så mycket om dagarna.

Sixten lärde sig igår att cykla, han var superduktig. Och då får man ju köpa glass i glassbilen :)

Wilma kämpar på även hon, dock med att lära sig gå. Det kommer mer och mer och hon är med superduktig. Hon är nästan alltid glad och älskar att vara med alla andra.

Och vilket humör damen har. Jisses, trodde inte att ett sådant humör kunde finnas i en så liten flicka, men ack så fel jag hade.

Sixten kan ha humör även han men inte alls lika häftigt som Wilma. Sixten smiter hellre iväg ifrån tomten. Men tror det börjar gå bättre med det nu :)


Nej, lite lunch i magen och sen ut en sväng tror jag.

Kram hej

Av Malin - 16 juli 2013 12:04

Tror min mormor såg till att regnade igår så de inte kunde vara ute och jobba så länge. Vilket resulterade i en kväll med min sambo på tu man hand. Välbehövligt var det och riktigt mysigt.

Kollade på sf.se ifall de gick någon bra film. Hittade väl inte riktigt någon, men vi åkte in till stan. Först åt vi en macka på Subway, riktigt gott. O mysigt. Skönt att bara vara vi två. Sen åkte vi och letade parkering vid bion. Gick in och såg att det fanns 12 platser kvar på den vi hade tänkt se och de kändes som att de kvittar. Var inte helt sugen på att se filmen. Men när vi kom fram fanns det platser kvar. Så vi köpte våra biljetter och gick in..

Filmen, Now you see me, var hur bra som helst. En överraskning. En film som man verkligen måste hänga med i för att förstå vad som händer. Jag är sjukt glad över att vi valde den filmen och jag rekomenderar den verkligen. Hur bra som helst.

Vi kom hem runt midnatt och det var bara att hoppa i säng. Fick sovmorron till 10 idag, riktigt skönt.


Frågan är vad vi nu ska hitta på. Just nu sover barnen, men sen då?


En väldigt bra kväll igår i alla fall.

Kram hej


 

Av Malin - 15 juli 2013 10:51

Älskade lilla mormor. Idag är det 1 år sedan jag fick det där hemska samtalet. Mamma orkade knappt berätta och jag förstår henne. Jag trodde du började bli bättre. Att du skulle komma tillbaka till oss. Hela min värld rasade samman. Min första tanke var att jag skulle sätta mig i bilen och åka ner. Men mamma tyckte inte jag skulle göra det. Hon tyckte det var bättre jag skulle komma till begravningen istället. Och hon hade nog rätt, tror inte jag hade klarat att köra hela vägen ner så som jag mådde just då.


Älskade lilla mormor, idag är det 1 år sedan du träffade morfar igen. Jag kommer alltid att sakna dig. Jag har fortfarande inte riktigt förstått att du inte finns här mer. Tänker på dig varje dag.


Morfar, nu är du så snäll o tar hand om mormor igen.


Älskar er båda <3

Alltid älskad, aldrig glömd



    

Av Malin - 10 juli 2013 11:45

3dje morgonen nu som jag tagit mig en joggingrunda. Riktigt skönt att ha kommit igång igen. Dock så börjar benet göra ont igen vilket är riktigt jobbigt nu när ja väl kommit igång igen.. så imorron blir det en vilodag.


Imorron kommer svärisarna hit igen. Då är det dax att börja bygga. Kul det ska bli att se :)


Har inte så mycket att skriva just nu då det inte händer allt för mycket. Vi försöker hitta på saker med våra barn varje dag och även sköta om andra delar av hemmet..


Kram hej

Av Malin - 7 juli 2013 13:01

På att fara söderut.. Men det lär väl inte hända.. Daniel vill inte att ja kör själv så långt.. Och ja förstår väl honom på ett sätt, men va tusan..

Ja längtar, tiden gick så fort när vi var nere förra gången så känns inte som vi hann med så mycket.. Ja vet inte.. Ja längtar dit iaf...


De va allt för nu..
Kram hej

Av Malin - 2 juli 2013 21:16

Jag har väldigt många tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Funderingar kring hösten med jobb och skola. Alldeles för många tankar och ja vet inte vad jag ska göra..


Snurrar vidare nånstans..

Ovido - Quiz & Flashcards